Skip Navigation Links

Atatürkçülük ve Atatürk İlkeleri Yükselen Değerlerimizdir

Bülent Bozdoğan, ADD İskenderun Şubesini ziyaret ederek Başkanlık görevine seçilen Fahrettin Turhaner ve ekibine başarılar diledi.

Atatürkçülük ve Atatürk İlkeleri Yükselen Değerlerimizdir

Gündem   A+a-

 CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Bülent Bozdoğan, Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Şubesini ziyaret ederek Başkanlık görevine seçilen Fahrettin Turhaner ve ekibine başarılar diledi.
Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Şube Başkanı Fahrettin Turhaner, Bozdoğan'ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarı dileklerinde bulundu.
 
CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Bülent Bozdoğan, konuşmasında şunları söyledi:
Milletimizin ihtyaçlarından doğan Atatürk ilkeleri toplumumuzun çağdaşlaşma yolunda meşalesi olmuştur. Uygar, yaşam seviyesi yüksek bir millet olarak bu değerler varlığımızı yükselecektir. Bu nedenle milletimizin, her engeli aşması gerekir. Atatürk ilkelerini anlamak ve anlatmak hepimizin görevidir. Atatürk ilkelerini öğrenmek, benimsemek ve benimsetmek her bireyin bir davranış şekli olmalıdır. Atatürk ilkeleri 1937’de Anayasa’ya konulmuştur ve bu karar önemli bir karardır. Bu tarihi karar büyüK. Bir anlam taşıyor. tarh önem taşır. Atatürk ilkeleri aynı zamanda Atatürkçülüğün, bir başka ifadeyle Atatürkçü Düşünce Sistemin de temelidir. Atatürk ilkelerine sahip çıkmak ve devamlılığını sağlamak Türkye Cumhuriyeti Devlet’nin varlığını sürdürmesi yönünden büyük önem taşımaktadır. Günümüzde bu ilkelere sahip çıkmak ve devamlılığı korumak hepimizin görevidir. Atatürk ilke ve devrimlerini, Cumhuriyetin kazanımlarını korumak herkesin görevidir. Aklın, bilimin ve egemenliğin sürekliliği de bu değerlerimizi savunmak hepimizin görevidir. Halkımızın yaşam seviyesini yükseltmek de insan hak ve özgürlüklernin geliştirilmesi de çağdaş demokrasi ile mümkündür. Sahip olduğumuz değerlere sahip çıkmak ve yükseltmek hepimizin görevidir."
Bülent Bozdoğan, ADD Şube Başkanı Fahrettin Turhaner'e ve ekibine teşekkür etti.
 
Çıktığı yolda başarı dileklerini Bozdoğan'a ileten ADD Şube Başkanı Turhaner, konuşmasında şunları söyledi: İlçe yönetimi olarak yapacağınız çalışmalar Atatürk'ü anlatmak, anlamak, ilke ve devrimlerine sahip çıkmak ve gelecek nesillere anlatmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. ADD olarak kapımız herkese açık. Görüşlerinize katılıyoruz. Atatürk ve Cumhuriyet değerleri için elbirliği ile omuz omuza çalışacağız. çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Belediye Başkanı olmanız halinde başarılı çalışmalara imza atacağınıza inanıyoruz" ded.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet