Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Bestami Bilgili’den Kongreye Davet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 1 Nisan Pazar günü saat 15:00’da Antakya Atatürk stadyumunda

Başkan Bestami Bilgili’den Kongreye Davet

Gündem   A+a-

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 1 Nisan Pazar günü saat 15:00’da Antakya Atatürk stadyumunda gerçekleştirilecek 6.Olağan AK Parti İl Kongresi’ne vatandaşları davet etti.
Ak Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir heyecan ve coşku içerisinde karşılayacaklarını söyledi.
Ak Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili, şunları kaydetti:
” Kutlu yürüyüşe heyecan ve kararlılıkla devam ediyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle partimizin il Kongresi’ne katılmanız bizleri onurlandıracaktır. Partimizin yeni atılım döneminde yenilenerek, tazelenerek birlik ve beraberlik içinde kongremizi gerçekleştireceğiz.
Ülkemize düşman olanların fırsat kolladığı böyle kritik bir dönemde liderimize destek olup onun etrafında birlik ve beraberliğimizi göstermeliyiz. Dünya lideri olarak başımızı hep dik tutan Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı pazar günü hemşerilerimizle ağırlayacağız.
Kongremizin partimize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, Kongre günü tüm Hataylı hemşerilerimizi ve Antakya Atatürk Stadyumuna bekliyoruz”
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar