Skip Navigation Links

İsdemir Sitesi İçindeki Metruk Yapı Yıkıldı

İskenderun Belediyesi, ilçedeki metruk binaları yıkmaya devam ediyor.

İsdemir Sitesi İçindeki Metruk Yapı Yıkıldı

İskenderun   A+a-

 İskenderun’da metruk halde bulunan ve İskenderun halkının can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılamaz durumdaki terk edilmiş yapılar, gelen talepler doğrultusunda tek tek tespit ediliyor ve yıkımı gerçekleştiriliyor.
İsdemir sitesi içerisinde bir süre restaurant olarak kullanılan daha sonra çıkan yangın sonucu tahrip olan ve atıl vaziyette duran çevredeki okullarda öğrenim gören öğrenciler için ve çevredeki insanlara tehlike arz eden metruk yapı emlak istimlâk müdürlüğü tarafından yıkımı gerçekleştirildi.

YIKIM BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ!

İskenderun Belediyesi ekipleri tarafından tüm emniyet ve güvenlik tedbirleri alınarak gerçekleştirilen yıkım çalışması, herhangi bir can ve mal kaybına sebep olmadan başarıyla gerçekleşti. Ekiplerin İskenderun genelinde yer alan metruk yapıların yıkım çalışmalarına devam edeceği bildirildi.

ÇEVREYE ÖNEM VERİYORUZ!

İskenderun’da metruk binaların yıkımına devam edeceklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Bu çalışma ile hem görüntü kirliliğinin önüne geçiliyor, hemde halkımıza yeni yaşam alanları oluşturuyoruz. Bu metruk binaların ve yapıların yıkımı emniyet açısından da önemli! Bu çalışmalara büyük önem veriyoruz.” şeklinde konuştu
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet