Skip Navigation Links

Turhan Home Center Perde ve Ev Tekstilinde de İddialı !

Tasarım Harikası Mobilyaları Tamamlayacak…

Turhan Home Center Perde ve Ev Tekstilinde de İddialı !Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Türkiye’nin önemli bir markasını ve patentli mobilyalarını yaparak Dünya’nın çeşitli ülkelerine ihraç etmeyi 40 yıl önce mesleğe adım attığı dönemde hayal eden Mehmet Turhan, yaklaşık 2 yıl önce yine hayallerinden birisi olan Turhan Home Center’ı Hatay’ın İskenderun ilçesinde Antakya yolu üzerinde hizmete açmış ve yine bir çok ülkeye ihracat hayalini de gerçekleştirmişti.
Birbirinden özel ve büyüleyici tasarımları Turhan markasıyla patentli olan mobilyalar, Turhan Home Center’da herkesi kendine hayran bırakıyor.
Mobilya sektörünün patentli özel tasarımlı önemli markalarından birini yaratmanın gururunu yaşayan Mehmet Turhan, Turhan Home Center bünyesinde perde ve ev tekstiliyle konseptini güçlendirdi.
Birbirinden özel tasarımlarıyla mobilyaların ihtişamını tamamlayan perde ve ev tekstilinde Dünya markaları Pierre Cardin, Marie Claire ve de İdaş uyku setleri Turhan Home Center’da müşterilerin hizmetine sunuldu.
Turhan Home Center Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Burcu Turhan, şirketin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Turhan’ın vizyon ve hedefleri doğrultusunda tasarımları zenginleştirmeye, hizmetin kalitesi ve yelpazesini geliştirmek için de yoğun talep üzerine perde ve ev tekstiliyle de konsepti güçlendirmeye çalıştıklarını söyledi.
Turhan Home Center Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Burcu Turhan şöyle konuştu;
İki yıl önce özel tasarım mobilya ve dekorasyon işiyle başlayan firmamız, şimdilerde yaptığımız uzun araştırmalar sonucu ve istekler doğrultusunda perde ve ev tekstili doğrultusunda değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Mağazamızı ziyaret eden müşterimiz mobilyalarını seçtikten sonra işinde uzman ekiplerimizle beraber çok rahat şekilde evinin tamamlayıcısı olan perde ve ev tekstilinde mağazamızdan temin edebileceklerdir.
Ev tekstilinde Marie Claire markası perde bölümünde Pierre Cardin markasıyla buluşuyoruz. Ayrıca uyku konseptimizde İdaş markası artık bünyemizde. Çeşit çeşit baza, başlık ve yataklarımızı müşterilerimiz rahatlıkla mağazamızdan temin edebileceklerdir.
Özel tasarım olan mobilyalarımız patentlidir. Bu ürünlerle birçok ülkeye ihracat yapmaktayız.
Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Turhan’ın vizyon ve hedefleri doğrultusunda siz değerli müşterilerimize yıllarca en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktayız.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Turhan Home Center Perde ve Ev Tekstilinde de İddialı ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet