Skip Navigation Links

Şahin Nakliyat Bu İşi İyi ki Abarttı !!!

70 Metrelik Asansörle 25 Kat’a Çıkabiliyor…

Şahin Nakliyat Bu İşi İyi ki Abarttı !!!Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Türkiye’de 1990 yılında İstanbul merkezli kurulan Hatay’da 2010 yılından bu yana şube olarak evden eve taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Şahin Nakliyat, bölgedeki yapıların kat artışlarından sonra ilk asansörlü taşıma sistemini getirmiş ve örnek gösterilmişti.
Asansörlü taşımacılık işinde bölgede 25 kata kadar çıkan bina yüksekliğinden dolayı 70 metrelik asansörle hizmet kalitesini yükselten Şahin Nakliyat. Bölgenin tüm mega projelerinin evden eve taşıma ve inşaat sırasında malzeme taşımasında da hizmet vererek faaliyet alanını genişletti.
Şahin Nakliyat Müdürü Mahmut Savcı, AHM Port City’nin tüm hızıyla devam eden inşaat sürecinde en üst katlara inşaat malzemesi taşıma işi sırasında yaptığı açıklamada, bölgede en yüksek katlı yapılara ulaşabilme ve inşaatlara malzeme çıkarma desteği hizmetinden dolayı gurur duyduklarını söyledi.
Mahmut Savcı yaptığı açıklamada, “Merkezi İstanbul’da 1990 yılında faaliyete giren Şahin Nakliyat, 2010 yılından bu yana Hatay’da şube olarak hizmet veriyor. İlk asansör hizmetinde 37 metreden başlayarak kademeli olarak bina yüksekliklerinin artışından sonra en son 70 metre ile 25’nci kata kadar ev taşıma ve inşaat malzemesi çıkarma işlemini yapıyoruz.
Hizmet kalitesinin artmasından dolayı da yoğun talep görmemiz bizleri gururlandırıyor. “ dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Şahin Nakliyat Bu İşi İyi ki Abarttı !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet