Skip Navigation Links

Hemşehrilerim ile İçiçe Olmak Zevkli ve Onur Verici

Başkan Savaş gündemi değerlendirdi

Hemşehrilerim ile İçiçe Olmak Zevkli ve Onur Verici

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Mithat Öztürk’ün sunduğu Mazman Medya Grup Radyoları ‘Günışığı’ programının canlı yayın konuğu oldu.

“HEMŞEHRİLERİM İLE İÇ İÇE OLMAK ZEVKLİ VE ONUR VERİCİ”

Belediye Başkanlığı süresinde Hatay halkına hizmet etmekten oldukça gurur duyduğunu belirten Başkan Savaş, “Hatay halkına hizmet etmekten mutluyum. Savaşın gölgesinde her şeye rağmen ayakta durabilmenin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Hataylılar olarak yüksek kalitede yaşayan ve sağduyulu bir toplumuz. Hemşehrilerim ile iç içe olmak oldukça zevkli ve onur verici. Halkımızdan aldığımız feyz ile de güzel işler başardığımızı düşünüyorum. Bu nedenle de iç şikâyetçi değilim. Çok beklentinin olduğu aynı zamanda rekabetin de en üst seviyede olduğu bir toplumla karşı karşıyayız. Bu rekabetin çetin şartlarında memleketimize hizmet etmek istiyoruz” dedi.

“HATAY’I ULUSLARARASI ALANLARDA TANITIYORUZ”

Hatay’ı uluslararası fuarlarda dünyaya tanıttıklarını belirten Başkan Savaş, “Son 7 yıldır bu coğrafya psikolojik, sosyolojik ve ekonomik anlamda zor şartlarda yaşamaktadır. Bu nedenle biz şikâyet etmektense şehrimizi daha mutlu ve çıtası yüksek bir konuma nasıl getirebiliriz diye de düşünmemiz lazım. Fransa’ya üç yıldır gidiyoruz. Dünyanın en büyük emlak fuarı orada gerçekleştiriliyor. Biz gittiğimiz fuarlarda Hatay’ı uluslararası alanlarda tanıtıyoruz. Bizim var olduğumuzu hissettirmek için uluslararası alanda kendimizi göstermemiz ve avantajlı durumumuzu anlatmamız lazım. Geleceğe umutla bakmak isteyen bir şehiriz. Gittiğimiz her fuarda başta EXPO olmak üzere gastronomi şehri olduğumuzu, HADO’yu ve gerçekleştireceğimiz birçok projeleri anlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SAVAŞ HADO HAKKINDA BİLGİ VERDİ

HADO hakkında bilgi veren Başkan Savaş, “HADO Kıbrıs’ta heyecanla karşılandı. Projelerimizden herkes haberdar durumda. Kıbrıs’ta okuyan ve orada yaşayan insanlarımız projemizi duyunca çok sevindiler. Kıbrıs’ı yönetenler arkadaşlarımız da bize karşı sempatileri oluşmuş. Bizlerle de işbirliği yapmak istiyorlar. Bizler de onları şehrimize davet ettik. İthalat, ihracat ve yatırım konularındaki zorlukları da birlikte aşmamız gerektiğini konuştuk. Onlar da projemize olumlu baktılar. Ayrıca kara yoluyla Suriye’ye gidemeyince 13-14 ülkeye ticaret yapılmıyor. Roma seferleri ihtiyaçtan doğdu belki bu proje de hayırlı bir doğum olacak. HADO, özellikle gastronomi turizminde, EXPO’da ve ticaretin gelişmesi hususunda bize artılar kazandıracak bir proje. 23 Nisan’da ilk seferimizi yetiştirmeye çalışacağız. Seferler günde bir defa olmak koşuluyla başlayacak ama talep doğrultusunda ikiye de çıkarabiliriz” dedi.

“ORTADOĞU’DA HUZURUN SAĞLANMASINI İSTİYORUZ”

Afrin Operasyonu’nu desteklediğini belirten Başkan Savaş, “Biz iradesi güçlü bir toplumuz. Ordumuzun güçlü olması gerekiyor. Başarılı ve eğitilmiş bir toplum olmamız lazım. Bu özelliklerin hepsi birbirine bağlı. Renkli bir topluma sahibiz. Bu renkler birbirine saygılı, ölçülü ve birlikte üretebilen bir toplumdur. Bu da Hatay halkının en büyük artısıdır. Biz yüzyıllardır atalarımızdan almış olduğumuz sinerjiyi bugünlere taşımışız ve bugünden sonra da çocuklarımıza miras bırakacağız. Psikolojik olarak ayakta kalabilmemiz için ekonomik anlamda da ayakta kalabilmemiz önemli. Afrin Operasyonu’nda ordumuzun başarılı olacağını biliyorduk. Tabi ki Ortadoğu’daki huzurun sağlanmasını istiyoruz. Ortadoğu’da huzur demek diğer ülkelerdeki huzur demektir” dedi.

“SAVAŞ BİTTİĞİ ZAMAN HATAY EKONOMİK TOPARLANMA YAŞAYACAK”

Savaşın bittiği zaman Hatay’ın çok büyük bir sinerji ile ekonomik toparlanma yaşayacağına vurgu yapan Başkan Savaş, “ Hatay’ın savaş bittiği zamana kadar ayakta kalabilmesi ve yatırım yapılabilir konumda olması lazım. Ama şu da bir gerçek ki bizi ekonomik anlamda yoran bir Ortadoğu’daki bir kaotik bir süreç geçirdik. Bu sürecin sonunda biz ekonomik anlamda halen yatırım yapabiliyor olabilmemiz lazım. Toplumlar eğer ekonomik anlamda ayakta kalamazsa diğer dinamiklerini çok çabuk kaybeder” ifadelerine yer verdi.

“PROJEYE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM”

Hatay’ın hak ettiği değere sahip olabilmesi için başlatmış olduğu teşvik projesine değinen Başkan Savaş, “Bu konuda sivil toplum kuruluşları ve siyasi partileri bütün çalışmalarımıza davet ediyoruz. Bu güzel projeye hep birlikte sahip çıkmamız lazım. HASİAD ile de gerçekleştirilen toplantıda hem iş hem de Hatay’ı konuştuk. Yapmış olduğumuz görüşmeler beni umutlandırdı. Bizlere Hatay’da gerçekleştireceğimiz her projede destek verecekler. Ve Hatay’ın hakkını alması hususunda ellerinden geleceklerini yapacaklarını söylediler. Önümüzdeki hafta da iş adamları ile toplanarak beyin fırtınası gerçekleştireceğiz” dedi.

“ BİZ HER ZAMAN MEHMETÇİĞİMİZİN YANINDAYIZ”

Öztürk’ün TSK tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde gerçekleştirilen ‘Zeytin Dalı Operasyonların ’da vatan savunmasında olan Mehmetçik için Hatay Büyükşehir Belediyesinin araç filosunu seferber etmesi ve ulaşımlarına kolaylık sağlaması için gerçekleştirdiği çalışmalara değinerek, tüm bunlara rağmen iktidar partisi tarafından Başkan Savaş’ın neden dışlandığını sorması üzerine açıklamalarda bulunan Başkan Savaş, “ Biz üzerimize düşeni yapmakla mükellefiz. Operasyonun başından beri her zaman devletimizin ve Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu söyledim. Bizim yaptıklarımız Mehmetçiklerimizin yaptıklarının yanında bir hiç. Ben bunu görmezden gelmelerini anlayabiliyorum ama bana ‘Orada CHP’nin ne işi var? Siz muhalefet partisisiniz’ diyen basın mensupları var. Bu bana veya partime sorulacak bir soru değil. Çünkü biz bu işe bir milli görev olarak bakıyoruz ve ulusal çıkarlarımızı gözetiyoruz. Genel başkanımızdan milletvekillerine, belediye başkanlarından halkımıza kadar herkes aynı şeyi düşünüyor” dedi.

“HATAY’DAKİ EKONOMİK SIKINTILARI GÖRMEK İÇİN EKONOMİST OLMAK GEREKMİYOR”

‘Hatay Halkı Hakkını İstiyor’ adlı imza kampanyası hakkında görüşlerini paylaşan Başkan Savaş, “ Hatay’ın 2012’den 2016 yılına kadar geçen süre içinde 1515 Dolar kişi başına gelir kaybı var. Hatay ekonomide 8’inci ve nüfus konusunda 13’üncü sıradaydı. Şimdi nüfusta 7’inci sıraya yükseldik, ekonomide yani vergi vermede 13’üncü sıraya geriledik. Akdeniz’de 10 ilde en fazla Suriyeli yine bizde, 5 inci teşvik bölgesine bakarsanız bu gölgede 17 il var ama Suriyelilerin %89’u bizde. Hal böyle olunca ekonomi geri gidiyor, çalışanlarımızın yerini Suriyeliler alıyor. Böyle olunca bizim gençlerimiz işsiz kalıyor, ayrıca ev fiyatları da arttı. Bu yükü devletimizle birlikte yüklenmek göğüslemek isteriz İktidarda ekonomist olmayabilir ben de ekonomist değilim ama ekonomist olmamamız buradaki ekonomik sıkıntıları görmememiz anlamını taşımaz” açıklamasında bulundu.

“DEFNE VE İSKENDERUN’DAKİ BATTI ÇIKTI ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ”

Defne Uğur Mumcu Bulvarı’nda ve İskenderun Pac Meydanı’nda gerçekleştirilen battı – çıktı projeleri hakkında bilgiler paylaşan Başkan Savaş, “Biri İskenderun’un girişinde biri de Antakya’nın girişinde olmak üzere iki tane battı çıktı projesini tamamladık. Şimdi de bir tane Defne’nin çıkışında bir tane de İskenderun’un göbeğinde projeler gerçekleştiriyoruz. Defne’de yapılan battı çıktı kazı çalışmaları sırasında tarihi dokuya rastlandığı için çalışmalar uzun sürdü. Şu anda bizim işimiz bitti Defne Belediyesi de meydan çalışması yapacak. Biz de oradaki esnafımız da çok yoruldu. Belediye olarak esnafımıza verebilecek bir ödeme kalemimiz yok ama valimiz ile iki kere görüşmeler yaparak esnafımıza kredi konusunu görüştük. İnşallah olumlu sonuçlar alınır. İskenderun’da da Haziran ayına kadar tamamlamayı düşünüyoruz. İş yükünü arttırdık, kapsamı genişlettik, Yer altı zemin etütlerinden tatmin olmayınca yeniden yaptık. Yan yolları açtık şu anda trafiği zorlayacak bir sıkıntı yok. Bittiği zaman İskenderun trafiği %30 civarında rahatlayacak. Ulaşım master planı çerçevesinde kooperatifleri de birleştirdiğimiz zaman İskenderun son 30 yılın en rahat trafiğine sahip olacak” açıklamalarında bulundu.
Bazı vatandaşların Defne Uğur Mumcu Meydanı’nın birçok şenliğe ev sahipliği yaptığı gerekçesiyle battı çıktı projesinin orada gerçekleştirilmiş olabileceği düşüncesini paylaşan Öztürk’e yanıt veren Başkan Savaş, “Bizim hiçbir zaman böyle bir düşüncemiz olmadı olamaz. Biz mitingleri orada yapıyoruz. O projede Çekmece ile Sümerler arasındaki yol kapanıyordu. Böyle olunca projemizi revize etmek zorunda kaldık. O meydanda yine miting yapılır, hemşehrilerimizin böyle düşünmesi beni üzer. Defne Uğur Mumcu Meydanı’ndan çıkan kalıntıları, EXPO 2021’de 15 dönümlük bir alanda sergileme fırsatı bulacağız” dedi.

TARİHİ DEĞERLERİMİZİ EXPO’DA TANITMA FIRSATI BULACAĞIZ

Öztürk’ün, Defne halkının çıkan tarihi eserlerin Defne sınırları içerisinde kalmasını istediklerini belirtmesi üzerine görüşlerini paylaşan Başkan Savaş, “ Bu eserleri görünecek bir yere konulması lazım. Bu anlamda en çok görülmesi gereken yer EXPO olacak. EXPO Antakya ve Defne ilçelerinin birleşiminde 200 dönümlük bir arazide yapılacak. Bizanslılardan 5.yy’dan kalan en önemli şapellerden birini, mozaikleri, hamam duvarlarını ve mezarları sergileme fırsatı bulacağız” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN SAVAŞ: BEN PARTİMDEN MEMNUNUM ONLAR DA BENDEN MEMNUN

Öztürk’ün ‘Adalet ve Kalkınma Partisi’nden aday olacağınız konuşuluyor. Bunun aslı var mıdır? Kendi partinizden memnun musunuz?’ Sorularına cevap veren Başkan Savaş, “ Benim ağzımdan hiç transfer olacağım lafı duydunuz mu? 4 yıldır bana ne verdiler ki; Hatay için hangi projeme destek oldular ki ben gideyim. Ayrıca onlar da beni isteseydi şu ana kadar Hatay’ı ihya ederlerdi. Afrin operasyonlarından dolayı AKP’li belediyelere hazine yardımı yapılırken Hatay’a hiç bir şey verilmedi. Benim partimden memnunum onlar da benden memnun. Genel Başkanım ile Hatay’a yapmayı planladığımız projeleri konuştuk. Yakın zamanda Hatay’a gelecek ve biz onu ağılamayı planlıyoruz” dedi.

ASİ NEHRİ BU YAZA HAZIRLANIYOR

Asi Nehri’nin son durumu hakkında bilgiler paylaşan Başkan Savaş, “Şehrimizin ana sorunlarına çözüm üretmek üzere çalıştık. Değerlerimize sahip çıkarak projeler ürettik. Kentimizi iki ayrı kesime bölen Asi Nehrimizin temizlik ve restorasyon çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu yaz temizlenmiş suyuyla yeni bir Asi Nehri göreceğiz. Bunların yanı sıra alt yapıdan üst yapıya, bir çok alanda Hatay’ımıza hizmet ediyoruz. Hizmetleri, ilçelerin ihtiyaçlarına göre değerlendirerek en çok ihtiyaca sahip olanlara öncelik verdik. Asi Nehrine temiz suyu iletecek olan arıtma tesisimizin %93’ünü tamamladık. Mayıs ayında kolektörleri bitirmiş olacağız. Haziran sonuna kadar kanalizasyonların bağlantılarını da tamamlamayı hedefliyoruz. Şehir içinde atık sular için döşemiş olduğumuz 1.2’lik boru çalışmalarımızı da en kısa zamanda tamamlayarak Haziran sonunda temiz suyu Asi Nehri’ne vereceğiz. Kokusuz temiz olacak Asi Nehri’nin çevresi için ışıklandırma projemiz var. Öte yandan yeşilliklerle çevresini süsleyeceğimizi nehrimizin etrafında kullanılmak üzere 3 bin sarmaşık ektik. İçine su fıskiyelerin de yer alacağı nehirde görselliğin yanı sıra suyun içindeki oksijeni arttırarak mikropların üremesini engellemek istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

ALT YAPIDA İSTANBUL İLE YARIŞIRIZ

Kentteki alt yapı çalışmalarına değinen Başkan Savaş, bu konuda ciddi bir yol kaydettiklerini ve büyükşehirler arasından en fazla alt yapı hizmetleri veren belediye olduklarını dile getirdi. Başkan Savaş Hatay’a yapılan alt yapı çalışmaları, İstanbul’a yapılanlardan bile daha fazladır diyerek, bu konudaki kentin hizmet kazanımlarının altını çizdi. Başkan Savaş sözlerinin devamında, ‘Hatay’a yapmak istediğimiz hizmetlerin %80’ini tamamladık’ dedi.

TAŞERON İŞÇİ SÜRECİ KANUNA DAYALI İLERLİYOR

Taşeron işçi statüsünde yenileme süreci hakkında gelişmeleri paylaşan Başkan Savaş, kimseyi ayrıştırmadan değerlendiklerini dile getirdi. Başkan Savaş, “Personellerin gönlünü kırmadan, tamamen yapmış olduğu işine göre değerlendirdik ve kimseyi ekmeğinden etmedik. Bakanlıklarla ortaklaşa yürütülen bu süreçte, kurum olarak herhangi bir ayrıştırma yapmadık. Ancak bakanlıklar tarafından öngörülen güvenlik soruşturmasının ardından bazı isimler olumsuz sonuçlandı. Bu durum şahsım ve kurumumla alakalı değil, tamamen kanuna dayalı bir sonuçtur. Bizlerde kanunlara göre hareket etmek zorundayız. Bakanlığımızdan bir yazı bekliyoruz ve güvenlik soruşturmasından geçemeyen personellerimiz hakkında ne yapılacağına dair planlamasını umuyoruz. Umarız hiçbir vatandaşımız işsiz kalmaz” dedi.

“KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ADALETLİ OLUNMASI GEREKİYOR”

Hatay’a yapılması planlanan projelerden bahseden Başkan Savaş, “4 katlı bir yapı projemiz var, ticari alanların, okulun, ibadethanenin, yeşil alanların yer aldığı kültür ve gastronomi sokaklarının olduğu bir kentsel dönüşüm projesi hazırlamaktayız. Altında çıkması muhtemel tarihi eserler için açık hava müzesi şeklinde bir arkeopark yapmayı planlıyoruz. Kurtuluş Caddesi’nin rahatlaması için Eski Devlet Hastanesi yolundan St. Pierre Kilisesi’ne kadar olan alana 21 metrelik bir yol kazandırma çabasındayız. Kentsel dönüşüm çalışmalarımızın içerisine bu yolu da dahil etmemiz gerekiyor. Kentsel dönüşümün olduğu yerlerde vatandaşlarımızı mağdur etmeden herkese hitap eden yapılar inşa edilsin istiyoruz. Kentsel dönüşümde adaletli olunması gerekiyor” açıklamalarında bulundu.
Kültür Merkezi ve Nikah Salonu projesinin boş bir alana yeşil alanlara dokunulmadan gerçekleştirileceğinin altını çizen Başkan Savaş, “Projenin tanıtımını yapıyoruz. Tanıtımın ardından halkımızla anket yapacağız. Haklımız isterse projeye başlanacak” dedi.
Yapılacak olan ATSO seçimleri ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Savaş, “ Her iki aday da bu şehrin değeridir. Fairplay ruhuyla geçekleştirilen bir seçim olsun. Biz her iki adayımıza da başarılar diliyoruz. Kim olursa olsun memleketimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Gazeteci Lütfü Akdoğan’ın açıkladığı sürpriz projenin ne aşamada olduğu sorusuna Başkan Savaş, “ Projemiz hazırlık aşamasında. Elbette Ankara’nın da hu projeye sıcak bakması gerekiyor. Çünkü bu proje yalnızca Hatay’ı değil tüm Türkiye’yi ilgilendiriyor. Projemiz tamamlandığında Ankara’ya sunacağız. Ankara da 15 milyar Dolar’lık bir projeye hayır demez diye umuyoruz” şeklinde yanıt verdi.

BAŞKAN SAVAŞ: O SENE BU SENE OLSUN

Hatayspor’un şampiyon olacağına yürekten inandığını ifade eden Başkan Savaş, “Hatayspor’un ayakta kalması için elimizden geleni yapıyoruz. Hatayspor kendi sahasında kaybediyor fakat dışarıda da çok iyi oynayan bir takım. İkinci sıradayız ama ortalamamız iyi. O sene bu sene olsun diyor ve seyircilerimizden de taraftarlarımızdan da takımımıza destek vermelerini istiyoruz. Maçlara siyasi parti temsilcileri pek katılmıyor. Ben de Hatayspor taraftarıyım ve zaten kendimi siyasi olarak görmüyorum” dedi.

“HATAY’IN MELEKLERİ RAKİPLERİNE AZRAİL GİBİ GÖRÜNÜYOR”

Hatay Kadın Basketbol Takımının başarılarına değinen Başkan Savaş, “Hatay’ın melekleri rakiplerine azrail gibi görünüyor. Şuanda yarı finaldeler ve maç fazlasıyla birinci konumda olmakla beraber lideriz de. Başarılarından dolayı kendilerini de tebrik ediyorum. Farkındaysanız maçlarımızda da seyircilerimizden çok destek alıyoruz. 8 yılda çok büyük bir basketbol seyircimiz oldu.

BAŞKAN SAVAŞ KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİNİ ANLATTI

Antakya ilçesinde yapılacak dev projeden bahseden Başkan Savaş,” Şehrimizin merkezinde yapacağımız kültür merkezine halkımız çok rahat bir şekilde gelebilecekler. Şehir merkezinde olduğu için ulaşım imkanı oldukça rahat ve avantajlı olacak” dedi.
İskenderun’daki arıtma tesisine Aralık ayında çıkan KHK’dan dolayı personel alımları durdurulduğu için tesisi açamadıklarını belirten Başkan Savaş, alımlar başladığı zaman teknik personel alıp çalıştırmaya başlayacaklarını belirtti.

“ANTAKYA KAPALI SPOR SALNONU’NUN YENİLENMESİ GEREKİYOR”

Antakya Kapalı Spor Salonu’nun yenilenmesinin gerektiği hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Savaş, “Antakya Kapalı Spor Salonu için sayın valimiz ile konuyu görüştüm. Burayı bize verirseniz Hatay’a yakışır daha büyük bir salon yapabileceğimizi söyledim. Antakya Kapalı Spor Salonu’nu tadilat yapmaktan yorulduk çünkü şampiyonlar ligi ve Eurocap’ta da denetimler gerçekleştiriliyor ve salonda eksiklikler çıkıyor” dedi.

“FUARLAR 2’İNCİ KEZ DÜZENLENECEK”

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan kitap fuarı ve inşaat fuarı hakkında bilgi veren Başkan Savaş, “2. Yapı ve İnşaat Fuarı Alakuşlar ve İnşaatçılar Odası tarafından 11-15 Nisan arasında, 2. Kitap fuarının ise 20-29 Nisan arasında yapılacak. Bu fuar alanımızın alt yapı eksikliklerini tamamladıktan sonra fuarlarımızı daha büyük ve modern alanlarda gerçekleştirmiş olacağız” dedi.

“HATAY’IN EKONOMİSİNİ GÜÇLENDİRECEĞİZ”

Eğitim ve ekonomine dikkat çeken Başkan Savaş, “Bizim kendi fırsatlarımızı kendi imkanlarımızla örtüştürmemiz gerekir. Bu bağlamda biz çok çalışıyoruz. Bir belediye başkanının bulunduğu şehire vizyon katması gerekir. Açılımı “Tarım, Turizm ve Taşımacılık” olan 3T projesi sayesinde EXPO doğdu. Amanos Dağları çevresinde çok zengin bir çiçek florası var. Bir şirketle iş birliği yapacağız ve Hatay’ın doğal ürünlerini, tıbbi ve aromatik ürünlerinin üretimi için çalışmalar yapacağız. EXPO, Gastronomi ve kurduğumuz Kooperatifler ile Hatay’ın ekonomisini güçlendireceğiz. EXPO sayesinde ihtiyaç sahibi kadınlara çiçek yetiştirme fırsatı sunuyoruz. Günde 1 kargo uçağıyla Hollanda pazarına çiçek göndermeyi planlıyoruz. Bunun için Tarım Bakanlığından onay bekliyoruz. 150 dönüm üzerine hal yapacağız. Gümrük Bakanlığımızdan onay yazısı aldık. Bunlar düşünerek çalışarak araştırarak, proje yaparak olur. Biz bu çiçek transferini marka haline getirirsek çok para kazanacağız. Dünyada 3 tane kızıl toprak var bunların ikisi Avrupa da biri bizde. Bizdeki de Hatay’da. Hatay’ın toprakları doğal ürün olarak 4-5 kat daha fazla ürün veriyor. Bizim Hatay halkı adına çalışma, üretme zorunluluğumuz var” dedi.
Son olarak gastronomi çalışmaları hakkında bilgiler paylaşan Başkan Savaş, “ Çalışmalarımıza Afrin’deki şehitlerimizden dolayı iki ay ara verdik ama hem Gastronomi hem de EXPO’ ya devam edeceğiz. Gastronomi, EXPO ve HADO’ da artık yalnız değilim. Bunun için destek olan arkadaşlarımıza ve iş adamlarımıza teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.
Programın sonunda hemşehrilerine Hatay’ın meleklerine destek oldukları için teşekkür eden Başkan Savaş, “Perşembe günü inşallah Eurocup karşılaşmasında finale kalacağız. Bu hafta yağmur olmazsa belediye binasının önünde dev ekranda bu maçı yayınlayacağız” açıklamalarında bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet