Skip Navigation Links

Melekler Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Hafta içi EuroCup yarı final ilk maçında evinde Reyer Venezia’yı deviren Hatay'ın melekleri galibiyet serisine ligde de devam ediyor.

Melekler Kaldığı Yerden Devam EdiyorWeb
TV

Spor   A+a-

 Hafta içi EuroCup yarı final ilk maçında evinde Reyer Venezia’yı deviren Hatay Büyükşehir Belediyesporlu kadın basketbolcular, galibiyet serisine ligde de devam ediyor.
 
25 Mart Pazar günü kendi evinde Mersin Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayan Hatay’ın melekleri parkeden 87-76 galip ayrıldı.
 
MAVİ-BEYAZLILAR İKİNCİ ÇEYREKTE AĞIRLIĞINI HİSSETTİRDİ
 
Antakya Spor Salonu’nda karşı karşıya gelen iki takım da maça hızlı başladı. Başa baş geçen ilk periyodu ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyespor 24-23 önde tamamladı. Mavi-beyazlılar, ikinci periyotta oyundaki ağırlığını hissettirdi. Abdelkader ve Snytsina ile dış atışlarda skor üreten Hatay temsilcisi soyunma odasına 48-32 önde girdi.
 
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:87-76: MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR
 
Hatay’ın melekleri ilk yarıdaki etkili oyununu ikinci yarıya da yansıttı. Oyuna sonradan giren Hülya ve Devran ile etkili olan mavi-beyazlılar, maçın final periyoduna 68-55 üstün girmeyi başardı. Maçın genelindeki performansını son periyotta da parkeye yansıtan Hatay Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmayı 87-76 kazanmasını bildi.
 
CHATZIDAKI: MAÇI KAZANMASINI BİLDİK
 
Maçın sonunda oyunu değerlendiren Hatay Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Aikaterini Chatzikadi, hafta içinde oynadıkları Avrupa mücadelesinden dolayı yorgun olduklarını ancak galip gelmesini bildiklerini belirtti.
 
 
 
 
 
Melekler Kaldığı Yerden Devam Ediyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet