Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gazeteci Ahmet Seher 2. Kişisel Fotoğraf Sergisini Açıyor

Ahmet Seher 'Fotoğrafla İskenderun' konulu 2. kişisel sergisini 27 Nisan 2018 tarihinde Prime Mall Avm'de açıyor.

Gazeteci Ahmet Seher 2. Kişisel Fotoğraf Sergisini Açıyor

Kültür Sanat   A+a-

 İhlas Haber Ajansı muhabiri ve Hataypress Ajans sahibi gazeteci Ahmet Seher "Fotoğrafla İskenderun" konulu 2. kişisel sergisini 27 Nisan 2018 tarihinde Prime Mall Avm'de açıyor.
 
Uzun yıllardır İskenderun'da gazetecilik mesleğinin yanı sıra Profesyonel fotoğraf sanatçılığını sürdüren Ahmet Seher ilk sergisini 2013 yılında açmıştı. Fotoğrafla İskenderun konsepti ile ön plana çıkan sergi fotoğrafların tablo haline getirilmesi ve ebatları ve baskı kalitesi bakımından Hatay'da bir ilk olarak karşımıza çıktı. Aynı konseptin devamı niteliğinde olan 2. sergi yine İskenderun'un bir birinden güzel anlarının olduğu fotoğraf tablolarından oluşması bekleniyor.
Fotoğraf sanatına gönül veren, İskenderun'u seven herkesin sergiye davetli olduğunu belirten Ahmet Seher sergisi ile ilgili bilgiler verdi. İskenderun körfezinde şimşeklerin dans ettiği fotoğraf karelerinden devasal hortum fotoğraflarına, güneşin batarken gülümsediği gün batımı fotoğraflarından İskenderun körfezinde ve çevresinde var olan muhteşem manzaralara varana kadar bir çok eserin sergide yer alacağını belirten Seher " Fotoğraf çekmek benim hayat tarzım oldu. Gazetecilik mesleğinin getirdiği mesleki tecrübe ile fotoğrafçılığa duyduğum aşk beni bu sanat ile iç içe yaşamaya itti. Şimşekli gecelerde herkes evinde yada günlük işlerinde iken o gök gürültüleri arasında en iyi şimşek fotoğraflarını yakalamak için saatlerce emek vermek benim için tarifsiz duygular barındırıyor. Her gün ayrı bir güzelliklerin oluştuğu gün batımlarını fotoğraflamak ise günümün bütün stresini atıyor. İskenderun'un ve bölgemizdeki güzelliklerin ölümsüzleştiği fotoğraf karelerini yakalamaya çalıştım. Sosyal medyada paylaştığım fotoğraflarım takipçilerim tarafından beğeniyle karşılandığı gibi yurt dışında olan bir çok kişi memleketimizin güzelliklerini yansıttığım için bana teşekkür ediyorlar. İlk sergimde olduğu gibi bu sergide de amaçlarımdan birisi bir çok kamu kurum kuruluş veya ofislerde evlerde Amerika başta olmak üzere başka ülkelerin fotoğrafları duvarları süslüyor, yada eski İskenderun tabloları. Fakat memleketimiz öyle güzelliklerle dolu ki ben bu güzelliklerin evlerde ofislerde veya kurumların duvarlarında olmasını istiyorum. İlk sergimde bu amacıma katkı sağladım umarım ikinci sergimde bu hedefimde biraz daha başarılı olabilirim. Bu vesile ile sergime katılacak olanların eserlerimi beğeneceklerini umuyor, destek olacak olanlara şimdiden teşekkür ediyorum"
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar