Skip Navigation Links

Güvenlikçiler Nerede? !!

Küçük Sanayi Sitesi Mali Genel Kurulu yapıldı.Mali Genel Kurul'a 'Güvenlikçiler Nerede' damgasını vurdu

Gündem   A+a-

Küçük Sanayi Sitesi Mali Genel Kurulu yapıldı.Mali Genel Kurul’a ‘Güvenlikçiler Nerde’ damgasını vurdu


Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi seçimsiz mali genel kurulu dün Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif salonunda geniş katılımla gerçekleştirildi. Tartışmaların ve gerginliklerin de küçük ölçüde yaşandığı toplantıda, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı M.Ali Kanlı üyelere yönelik birde konuşma gerçekleştirdi.
Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ali Kanlı, kooperatiflerinin 1967 yılında kurulduğunu ve 67 noktasından bakıldığında bunun alkışlanması gereken bir irade olduğunu söyledi. Ancak kooperatifin çeşitli sebeplerden dolayı kesintiye uğradığını ve 1994 yılına kadar atılan adımlara rağmen bir sonuç alınamadığını da belirten Kanlı “1994 yılında esnaflarımız ve sanatkârlarımızın ben ve arkadaşlarıma vardıkları mutabakat sonucu verdikleri görev sonucunda bugünlere geldik” dedi.
Kanlı’nın konuşması sırasında bazı üyeler, Küçük Sanayi Sitesi’nde kâğıt üzerinde 12 güvenlik görevlisinin bulunduğunu, fakat gerçekte bu görevlilere rastlayamadıklarını öne sürerek, “güvenlikçilere aidat ödüyoruz, ama ortada güvenlikçi yok, güvenliğimiz yok” diyerek, güvenlik görevlileri için alınan aidatların hesabını sordular.
Bunun üzerine konuşan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Kanlı, veremeyeceği hesabının olmadığını öne sürdü. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin, yıllık 258bin685lira gideri olduğuna değinen Kanlı “258bin685 lira giderin, sadece 57bin600 lirası çöp için harcanıyor. Aidatlar ağır geliyorsa indirim yapabiliriz; ama hizmetlerimiz de ona göre azalır. Bu yıl içerisinde 4binmetrekare parke taşı döşeyeceğiz. Bugün burada mali genel kurulumuza sunduğumuz rakamlar ve harcama kalemleri çok düşük ve kooperatif olarak kimseye borcumuz yok” diye konuştu.
Daha sonra oylamaya sunulan, 2010 yılı tahmini bütçe ve 2010 yılı ödeme planları oy çokluğuyla kabul edildi.
Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi seçimsiz mali genel kuruluna, TOBB Yönetim Kurulu üyesi ve ATB Başkanı Mehmet Ali Kuseyri, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Gülen, MHP İl Başkanı Şefik Çirkin, BBP İl Başkanı Nevin Zeytineli, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, HESOB Başkanı Kadir Teksöz, siyasi partilerin ilçe başkanları, esnaf ve sanatkârlar katıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet