Skip Navigation Links

Sabit Eren'den Ağlatan Hediye.

1991 yılında kaybettiği annesi Güner Eren adına Anaokulu yaptırma kararını sürpriz bir şekilde Kaymakam Başıbüyük'ün makamında açıklayan Sabit Eren, h

Dünya   A+a-

 
 
Sosyal sorumluluk projelerini geniş bir alana yayan, Hatay’ın Hassa ilçesine daha önce de teknoloji ve kitap bağışında bulunan hayırsever işadamları Sabit Eren ile Osman Tufan, bir kez daha bin kitap bağışında bulunmak üzere eşleri ve şirket yetkilileriyle birlikte Hassa’nın yolunu tuttular.
 
ER-TU Ortağı ve Erenler Demir-Çelik Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sabit Eren, Anneler Günü öncesi annesine özel hediyesini açıkladı. 1991 yılında kaybettiği annesi Güner Eren adına Anaokulu yaptırma kararını sürpriz bir şekilde Hassa Kaymakamı Harun Başıbüyük’ün makamında açıklayan Sabit Eren, herkese duygu dolu anlar yaşatırken, eşi Tansel Eren gözyaşlarına hakim olamadı.
 
Sabit Eren’den Ağlatan Hediye…
 
ER-Tu Demir Çelik Sanayi Ortakları Erenler Demir çelik Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Sabit Eren ile Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Hatay’ın Hassa ilçesine kitap bağışında bulundular.
Daha önce de okulların teknoloji ve kitap eksikleriyle ilgili bağışlarda bulunan Eren ve Tufan, eğitime yapılan yatırımın Türkiye’nin aydınlık geleceğine sunduğu katkıları önemsiyorlar.
Hassa Kaymakamı Harun Başıbüyük’ün de mutlu ve gururlu olduğu kitap bağışı ziyaretinde önemli bir sürpriz heyecan yarattı.
Er-Tu Demir-Çelik A.Ş. ortağı Erenler Demir-Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Sabit Eren, Kaymakam Harun Başıbüyük’ün makamında annesi Güner Eren adına bir Anaokulu yaptırma sözü verdi.
Hassa’da imkansızlık içerisinde öğrenimini sürdüren binlerce çocuğa hayat verecek, ufkunu açacak kitapların bağışlanma töreninde Sabit Eren’in, 1991 yılında vefat eden Annesi Güner Eren adına Anaokulu yaptıracağını söylemesi, babası Ahmet Eren ile eşi Tansel Eren’in duygulanmalarına neden oldu. Aynı zamanda Anneler Günü öncesi olması nedeniyle de özel bir anlam taşıyan Sanayici Sabit Eren’in Anaokulu sözü, Kaymakam Harun Başıbüyük’ün makamında duygu yoğunluğuna neden oldu.
Habercilerin soruları üzerine açıklama yapan Sanayici Hayırsever İşadamı Sabit Eren, uzun yıllardır bir okul yaptırma düşüncesini eşi Tansel Eren’le paylaştığını, ancak Anaokulu sözünün bir anda toplantı sırasında düşündüğünü söyledi.
Kitap ve teknoloji bağışları nedeniyle hayırsever işadamları Sabit Eren ile Osman Tufan’a plaket veren Hassa Kaymakamı Harun Başıbüyük, “Kitap bağışı için Osman Tufan’a, Özellikle anaokulu için de Sabit Eren’e çok teşekkür ederim. Bizi mutlu ettiniz, sizlerin sunduğu bu imkanlardan çocuklarımız çok iyi bir şekilde yararlanacaklar. Bu kitapların çocuklarımızın yetişmesinde iyi bir vatandaş olmasında çok büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum.” Dedi.
ER-Tu Demir-Çelik A.Ş. Ortağı ve Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan da yaptığı açıklamada, “Hassa daha güzel yerlere gelecek inşallah, burası da bizim bir parçamız, ülkemizin de bir parçasıdır. Kalbimizle, yüreğimizle Hassa’nın her zaman yanındayız. İnşallah işbirliğimiz devam edecek. Türkiye’de her şey eğitimle başlıyor. Eğitimsiz bir ülke sürekli başkalarının kölesi olmaya mahkumdur. Bizim de Hassa ve Dörtyol’da olan sosyal sorumluluğumuzu burada yerine getirmek bizim için çok büyük keyif vericidir. Çağdaş Türkiye’nin çağdaş çocuklarının yetişeceğine inanıyorum.
 
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet