Skip Navigation Links

54. Kütüphane Haftası

'Bu haftanın, başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın içindeki kitap sevgisini arttırmasını temenni ediyorum.'

54. Kütüphane Haftası

Gündem   A+a-

Bu haftanın, başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın içindeki kitap sevgisini arttırmasını temenni ediyorum. Tarihin her döneminde bilgiye önem veren, bilgiyi üreten ve kullanan toplumların her zaman ilerleme içinde oldukları, ekonomik, siyasal ve toplumsal yönden güçlendikleri görülmüştür.
Bilgi, geçmişten günümüze tüm toplumlar için yaşamsal önem taşımış, bilgiye duyulan ihtiyaç sürekli artmıştır. Kütüphaneler, bir eğitim ve kültür kurumu olma niteliği ile toplumların yaşamında vazgeçilmez rol üstlenmektedirler.
Bireylerin araştırma, tanıma, öğrenme arayışlarında ilk başvurduğu kurumlar olan kütüphaneler, yaşam boyu öğrenme sürecinin ayrılmaz parçasıdır. Toplumların ve fertlerin kültür birikimi okumalarımızın toplamından oluşur. Çağımızdaki buluşları ve gelişmeleri kitap, dergi ve gazete gibi yayın organlarından takip ederiz.
Bizi hem kendi tarihimizden, hem de dünya tarihinden, gelişim ve değişmelerden haberdar eden vasıta, kitle iletişim araçlarının yanı sıra kitaplar ve periyodik yayınlardır. Bu bakımdan kitaplar vazgeçemeyeceğimiz en büyük ve vefakâr dostlarımızdır.
Bu duygu ve düşüncelerle; toplum olarak en iyi dostumuz ve yardımcımız olan kitaplara ve kütüphanelere daha yakın olmamızı diler, bütün vatandaşlarımızın Kütüphane Haftasını kutlarım.
Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami BİLGİLİ
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet