Skip Navigation Links

HASİAD'dan Kıbrıs Çıkarması

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, DASİFED Başkanı Faruk Ekinci ve HASİAD heyeti, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ziyaret gerçekleştirdi.

HASİAD'dan Kıbrıs Çıkarması

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Doğu Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DASİFED) Başkanı Faruk Ekinci ve HASİAD Yönetimi ile Denetleme Kurulu Üyeleri’nden oluşan bir heyet, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’ne bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
 
Gerçekleşen ziyarette KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, KKTC Başbakanı Tufan Erhürman, KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, KKTC Meclis Başkan Vekili Zorlu TÖRE, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz, KKTC Milletvekili hem şehrimiz Bertan Zaroğlu ve Kıbrıs İşadamları Derneği makamlarında ziyaret edildi.
 
HASİAD Yönetim Kurulu adına Başkan Gökhan Alkan, ziyaretleri kabullerinden dolayı teşekkür ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı. Ayrıca, iki ülke arasında ticari ilişkileri geliştirebilme adına neler yapılabileceği hususunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ise, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin mevcut faaliyetleri ve yakın zamanda Hatay-Kıbrıs arasında başlayacak olan Hatay Deniz Otobüsü (HADO) seferleri ile ilgili detaylı bilgiler verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet