Skip Navigation Links

Samandağ’da Kültür’lü Öğrencilerden Anlamlı Kermes

Samandağ Kültür Temel Lisesi’nde geliri ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere düzenlenen kermes yoğun katılım ile gerçekleşti

Samandağ’da Kültür’lü Öğrencilerden Anlamlı Kermes

Gündem   A+a-

Samandağ Kültür Temel Lisesi’nde geliri ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere düzenlenen kermes yoğun katılım ile gerçekleşti. Öğretmen, öğrenci ve velilerin destekleri ile gerçekleşen kermeste satışa sunulan yöresel lezzetlerin yanında yöresel ürünler de kısa sürede tükendi.
Samandağ Kültür Temel Lisesi’nden düzenlenen kermes programına Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İSG Büro Yöneticisi Savaş Gerdan, Fatih Projesi Samandağ Koordinatörü Aytaç Eryılmaz, Kültür Eğitim Kurumları Kurucuları Ali Girişken, Sibel Güzelmansur, Samandağ Kültür Temel Lisesi kurucu temsilcisi Linda Girişken, Samandağ Kültür Temel Lisesi Müdiresi Şekibe Harabalioğlu, Rehber Öğretmen Şahiye Gümüş, Kurs Müdürü Ercivan Duran ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Bölgemizde eğitim öğretim alanında zirvede yer alan Samandağ Kültür Temel Lisesi’nin bu anlamlı etkinliği herkesin takdirini topladı. Samandağ Kültür Temel Lisesi’nde gerçekleşen ve öğretmen, öğrenci ve velilerinin büyük ilgi gösterdikleri kermeste hedeflen rakamın elde edildiği bilgisi verildi. Öğrencilerin kermes boyunca stantların yanından ayrılmadıkları programda görev alan tüm öğrencilerin mutluluğu adeta gözlerinden okunuyordu.
Bir anlamlı etkinliğe daha imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Kültür Eğitim Kurumları Kurucusu Ali Girişken, tamamında öğrencilerinin emekleri olan yöresel yemeklerin, hediyelik eşyaların ve el işi ürünlerin yer aldığı kermesin amacına ulaşmış olmasının Kültür Eğitim Kurumlarını çok mutlu ettiğinin altını çizdi.
Girişken: “Kültür Eğitim Kurumları olarak ihtiyaç sahibi ailelere yardım amaçlı düzenlediğimiz kermesimizde ilk andan itibaren öğrencilerimizin sergiledikleri performans onların iyi eğitim almalarının yanında iyi de birer birey olmaları konusunda emek sarf eden bizleri onure etmiştir. Yardımseverlik değerimizin unutulmaması kapsamında düzenlediğimiz kermesimizde gördüğümüz manzara karşısında toplumsal değerlerine sahip çıkan birbirinden değerli öğrencilere sahip olduğumuzu gördük. Kermesimizin ilk anından son dakikasına kadar özveri ile çalışan tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Kermesimize katılan Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İSG Büro Yöneticisi Savaş Gerdan ve Fatih Projesi Samandağ Koordinatörü Aytaç Eryılmaz teşriflerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.
Samandağ Kaymakamı Murat Kütük ise Samandağ Kültür Temel Lisesi’ne böyle anlamlı bir etkinlik yaptığı için teşekkür ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.
Etkinliğe göndermiş olduğu ürünler ile sınırlı kalmayarak yaptıkları alışverişler ile de kermesin amacına ulaşmasında büyük katkıları olan veliler böylesine anlamlı bir etkinliği düzenleyen Kültür Eğitim Kurumları ailesine teşekkür ettiler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet