Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Beynin Dokusuyla Oynayan Adam Dörtyol’da!

dörtyolda ziya baran fırtınası

Beynin Dokusuyla Oynayan Adam Dörtyol’da!

Dörtyol   A+a-

 Kişisel Gelişim ve Hafıza Teknikleri Uzmanı Ziya BARAN, Dörtyol Tek Kampüs Okulları, öğretmen, öğrenci ve velileri ile bir araya geldi. Dörtyol Halk Eğitimi Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerde Baran, yaptığı hafıza şovları ve verdiği bilgilerle katılımcıları büyüledi.
2018-2019 Eğitim öğretim yılında Dörtyol Tufan Kolejini devralarak kampüsleşmeyi hedefleyen Dörtyol Tek Okulları, başarı grafiğini daha da yükseltmek istiyor.
Özellikle yabancı dil konusunda hassas olan okul yönetimi İngilizceyi hafıza teknikleri aracılığı ile hızlı bir öğrenme ağı kurarak öğretmeyi hedefliyor. “İngilizcede 5 günde 1001 Kelime, 1001 Cümle” sloganı ile yola çıkan Ziya Baran’ın sistemini gelecek eğitim öğretim sezonunda Dörtyollularla buluşturmayı hedefleyen Dörtyol Tek Okulları, velileri ve öğrencileri bu konuda bilgilendirdi.
İngilizce öğrenmenin zor olmadığını, hafıza tekniklerini kullanarak bunu sorun olmaktan çok eğlenceli hale geleceğini dile getiren Ziya Baran, “Kurucusundan, çalışanlarına kadar başarıyı önemseyen bir ekiple yola çıktığım için mutluyum. Hızlı okuma, hafıza geliştirme, okuduğunu anlamak ve anladığını da dillendirebilmek emin olun zor değil. Yapmanız gereken sistemimize ayak uydurmak. Artık Dörtyol’da Tek Kampüs Okullarını tercih eden tüm öğrencilerin İngilizce problemini ortadan kaldıracağız. Hem de ana sınıfından liseye kadar” diye konuştu.
 

“Okul Yaşayan Bir Organizmadır”

Dörtyol Tek Kampüs Okulları Kurucusu Faruk Yılmaz ise yaptığı konuşmasında, “Dörtyol’da ilkleri başarmanın mutluluğu içeririndeyiz. Okul yaşayan bir organizma gibidir. Onu sürekli canlı tutmak ve bu canlılığı korumak gerekir. Tüm çalışma arkadaşlarımız ile “Dörtyol’a daha iyiyi nasıl kazandırırız?” sorusu ile hareket etmekteyiz. Ziya Baran bizim için bir şans. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Kısa süre içerisinde gelişen ve her geçen büyüyen dünyaya ayak uydurmak adına çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.
Düzenlenen seminere konuk olarak katılan Dörtyol İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Geylan ise, “Dörtyol Tek Kampüs Okullarına teşekkür ediyoruz. Bugün burada, Ziya Baran sayesinde yıllardır eksik bulduğumuz, tamamlama konusunda zorladığımız, öğrendiklerimizi beynimizde görselleyemediğimiz birçok bilginin daha hızlı ve kalıcı şekilde kodlanarak öğrenme güçlüğünün ortadan kalkabildiğine şahit olduk. Bizler bu buluşmaların daha da artmasını talep ediyoruz. Dörtyolumuza gelerek bizleri onurlandıran Ziya Baran’a da ayrıca teşekkürü bir borç biliriz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş