Skip Navigation Links

Amacımız, İskenderun’un Birlik ve Beraberliğini Pekiştirmektir

Hatay Esnaf Odaları Birliği (HESOB), medya mensuplarına Petek Kafe’de kahvaltı verdi

Amacımız, İskenderun’un Birlik ve Beraberliğini Pekiştirmektir

Gündem   A+a-

 Hatay Esnaf Odaları Birliği İkinci Başkanı Uğur Fırat, birlik üyeleriyle birlikte, İskenderun’daki basın mensuplarıyla Petek Kafe’de kahvaltıda buluştu. Düzenlenen kahvaltıya İTSO Başkanı Levent Yılmaz’da katıldı. Kahvaltının sonlarına doğru Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili de kahvaltıya katılarak tüm konuklara hoş geldiniz dedikten sonra kısa bir selamlama konuşması yaptı. Kahvaltı devam ederken Sakarya’dan gelen misafirlerini ağırlayan İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’e kahvaltı masasına uğrayarak oda başkanları ve medya mensuplarıyla ayaküstü selamlaşıp, sohbet etti.
Kahvaltıda bir konuşma yapan HESOB İkinci Başkanı Uğur Fırat “İskenderun genelinde tüm oda seçimlerimizi sorunsuz tamamladık. Hatay genelinde 5-6 odamızın seçimleri kaldı. Onları da yüzümüzün akıyla yapmak istiyoruz. Geçtiğimiz yıllardan günümüze kadar ulaştırdığımız kahvaltılarımızı sürdürüyoruz. Burada amaç kahvaltıdan ziyade İskenderun’un birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir. Sizlere davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bu arada İskenderun Körfezi’nde denizanalarının çoğaldığı bilgisi basınımıza yansıdı. Denizlerimizi temiz tutarsak, denizanaları körfezimizde barınamaz. Hem çevremizi hem de denizlerimizi temiz tutmak zorundayız. Tüm oda başkanlarımıza, yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Davete katılan gazeteciler adına konuşan Körfez Gazetesi’nden Erdal yılmaz ise “İşimiz gereği pek çok sivil toplum örgütüyle diyalog içindeyiz. En rahat diyalog kurduğumuz ve rahat ettiğimiz kurumların başında Hatay Esnaf Odaları Birliği var, oda başkanlarımız var. Bu beraberlik ve birlik davetine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
İTSO Başkanı Levent Yılmaz’da “İTSO’da beş yıl boyunca, yönetim kurulu üyelerimizle sizlerle sık sık bir arada olduk. Görüş alış verişinde bulunduk. İnşallah tekrar göreve getirilirsek, esnaf odalarımızla birlikte ne yapabiliriz konusunu tekrar konuşuruz. Esnaf Odaları Birliğimiz ve oda başkanları beraberlik adına önemli gayretler sarf ettiler halen de ediyorlar.  Ben basın mensubu arkadaşlarımdan rica ediyorum. Doğru iş yapmadığına inanmadığınız kim varsa yanında durmayın. Ben de buna dâhilim. Yanlış yaptığımda her türlü eleştiriye ne kadar açıksam bize yanlış yapanların da aynı şekilde eleştirilmesini ya da sorgulanmasını istiyorum. Bundan sonra inşallah bu bölgenin geleceğine ve ekonomisine katkı sunacak projeleri konuşuyoruz. Beni davet ettiğiniz teşekkür eder, hepinize saygılar sunarım” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet