Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Eğitime Verilen Her Katkı Kutsaldır'

İGEV Kadın Kolları Başkanı Nezaket Barutçu: 'Eğitime Verilen Her Katkı Kutsaldır'

Dünya   A+a-

İskenderun Güney Eğitim Vakfı, bir etkinliğin daha altına imça atarken, elde edilen gelirle onlarca üniversite öğrencisini daha zorluklardan kurtaracak burs imkanı sağlayacak.
Yüzlerce eğitim gönüllüsü kadının katıldığı İskenderun Grand Plaza’da düzenlenen eğlence, aynı zamanda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle de ayrı bir önem kazandı.

Birlik ve beraberlik içinde olduklarını ortaya koymak adına düzenlenen eğlencede İGEV’li kadınların gerçek amacı; karanlıkların aydınlanmasında birinci derecede önem taşıyan eğitime katkı sunmak.

İGEV Kadın Kolları Başkanı Nezaket Barutçu, İGEV’in “Aydın bir gelecek, aydınlık bir gelecek” parolasıyla, Atatürk İlke ve Devrimleri’ne bağlı, çağdaş, laik, başarılı ama maddi olanaklardan yoksun üniversite öğrencilerinin eğitimine katkı veren bir kuruluş olduğuna dikkat çekerek yaptığı konuşmasında şöyle konuştu: “Sizleri her zaman yanımızda görmek, çalışma şevkimizi arttırdığı gibi, öğrencilerimiz için de, büyük bir mutluluk ve güç kaynağı olmaktadır. “ dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar