Skip Navigation Links

Kırıkhan Spor Ligden düşmemek İçin Çekilme Kararı Aldı

Mehmet Öntürk Ve Ayhan Yavuz Kırıkhan sporun Ligden Düşmemesi İçin Ankara’ya Çıkarma Yaptı.

Kırıkhan Spor Ligden düşmemek İçin Çekilme Kararı Aldı

Spor   A+a-

Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 3.lig 2.grupta mücadele eden ve birçok sporseverimizin ilgiyle takip ettiği Kırıkhan sporun ligden düşmemesi için Ankara’ya çıkartma yaparak tarihi girişimlerde bulundular.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “Sınırlarımızın güvenliği için 20 Ocak 2018 Tarihinde başlatılan Afrin Zeytin Dalı Operasyonları nedeniyle Bütün Aziz Milletimizle birlikte, Hassa, Reyhanlı ve Kırıkhan halkı olarak Milletimizle, Ordumuzun yanında olup Mehmetçiğimize destek oldu. Öncelikle Afrin Zaferini yaşatan Kahraman Mehmetçiğimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.
Başarılı Afrin Zeytin Dalı Operasyonlarının elbette ki bazı noktalarda olumsuz yansımaları olmuştur.
Bunlardan bir tanesi de, 3.lig 2.grupta mücadele eden ve birçok sporseverimizin ilgiyle takip ettiği Kırıkhan sporumuzdur. Müsabakaların devam ettiği dönemlerde Bölgemize sınır ötesinden düşen roketler, bombalar, vermiş olduğumuz Şehitlerimiz Kırıkhan sporlu futbolcularımızın psikolojisini derinden etkilemiştir. Bu vesile ile Futbolcularımız futbol oynamayı düşünmekte zorlanmıştır.
Bu durum hassaten devam etmektedir. Bu vesile ile Futbolcularımızın ve Kırıkhan’lı futbolseverlerimizin hassasiyetleri doğrultusunda Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk ve Kırıkhan Belediye Başkanı olarak şahsım bu duruma kayıtsız kalmamız imkansızdı.
Dolayısıyla Hatay Milletvekili ile birlikte, 3.lig 2.grupta mücadele eden ve birçok sporseverimizin ilgiyle takip ettiği Kırıkhan sporun ligden düşmemesi için Afrin Operasyonu ile ilgili süreçten dolayı Ligden çekme konusunda girişimlerde bulunarak TFF ye müracaatımızı yaptık” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet