Skip Navigation Links

Kırıkhan Belediyesi Asfalt Yama Çalışmaları Gerçekleştirdi

Kırıkhan Belediyesince Sınır Mahallelerinde Asfalt Yama Çalışmaları Gerçekleştirildi

Kırıkhan Belediyesi Asfalt Yama Çalışmaları Gerçekleştirdi

Gündem   A+a-

Kırıkhan Belediyesi sınır mahallelerinde mevsim şartları ve fiziki nedenlerden dolayı bozulan yollarda asfaltlama ve yama çalışmalarına devam ediyor.
Afrin zeytin dalı operasyonları kapsamında askeri araç sevkiyatlarının yoğun yaşandığı bu günlerde gerek araç geçişleri esnasında, gerekse kış mevsiminin yaratmış olduğu fiziksel etkenler kapsamında sınır mahallelerimizden Yalangoz, İncirli ve Kaletepe mahallelerimizde tahrip olarak bozulan yollarda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından asfalt yama çalışmaları gerçekleştirildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz;
“Fiziksel etmenler ile Kış mevsiminin yaratmış olduğu tahribatlar sonucunda özellikle sınırdaki Kaletepe, Yalangoz ve İncirli mahallelerimizde bozulan yollarımızda Mehmetçiğimizin çok rahat imkânlarda hareket edebilmesi, tank ve obüslerimizin taşıyan askeri araçların rahatlıkla sevk edilebilmesi ve Taş ocaklarından taş kırığı taşıyan kamyonlarımız ile ekipman sevkiyatlarının daha rahat sağlanabilmesi adına Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından asfalt yama çalışmaları gerçekleştirilmiştir.
Ayrıca diğer mahallelerimizde de ihtiyaçlar dâhilinde yapılan yollarda sıcak asfaltlama ile fiziki nedenler sebebiyle bozulan yollarımızda asfalt yama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.
Bizler de günübirlik olarak yapılan bu çalışmaları ve sınır mahallelerimizdeki bozuk olan yolları yerinde inceleyerek gördüğünüz eksikliklere anında müdahale edip bozuk olan yolları yama asfalt yaparak kullanılabilir hale getiriyoruz.
Mehmetçiklerimize ne kadar hizmet versek azdır. Bizler sıcak yataklarımızda yatarken onlar soğuk demeden, yağmur, çamur demeden teröristlere karşı kahramanca mücadele ederek, vatanımız için canlarını vermekteler. Allah vatanımızı, milletimizi, kınalı kuzularımızı korusun, bayrağımızı indirtmesin, ezanımızı dindirtmesin” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet