Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Yavuz 'Yaşlılarımız Gönül Köprülerimizdir'

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yavuz 'Yaşlılarımız Gönül Köprülerimizdir'

Kırıkhan   A+a-

 “Yaşlılarımız dün ile bu gün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır” diyen Başkan Yavuz Kutlama Mesajında şunları söyledi;
“Yaşlılarımız, gölgesinde hayat bulduğumuz koca çınarlardır. Yaşlılarımız bizim gönül köprülerimiz olup hiçbir zaman gönüllerimizden eksik olmayacaklardır.
Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın en özel bir dönemidir. Gençlikte; Günler kısa, yollar uzun, yaşlılıkta ise günler uzun, yollar kısadır ve bu koca çınarların değerlerini bilip, yaşamlarından dersler çıkarmalıyız. Unutmayalım ki hepimiz yaşlılık hayatı yaşayacağız.
Bir ömrün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş insanların yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları vardır. Bu hizmeti Ailelerinden, çocuklarından ve toplumumuzdan almaktadırlar.
Ne mutlu ki bizler millet olarak saygı değer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, bilakis onların varlıklarından da mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür geleneğin mensubuyuz. Şu unutulmamalıdır ki yaşlılara hizmet bizim milli kültürümüzdür.
Bu duygu ve düşüncelerle geçmişimizin ulu çınarları olan tüm yaşlılarımızın 18-24 Mart Yaşlılar Haftasını kutluyor, minnet ve şükran duygularımla yaşam sevinçlerinin hiç kayıp olmadığı, aileleri ve sevdikleriyle birlikte nice sağlıklı ve mutlu günler geçirmelerini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Ayhan YAVUZ
Kırıkhan Belediye Başkanı
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar