Skip Navigation Links

Mehmet Selim Kara'dan Birinciye Ödül

Hatay'ın Samandağ ilçesinde ki Sıdıka Bedia Kara İlköğretim Okulu Yaptıran Hayırsever Mehmet Selim Kara Sbs'de Türkiye Birincisini Dilara Gülşen'i Alt

Dünya   A+a-

Hatay’ın Samandağ ilçesindeki Sıdıka Bedia Kara İlköğretim Okulu Yaptıran Hayırsever Mehmet Selim Kara Sbs’de Türkiye Birincisini Dilara Gülşen’i Altınla Ödüllendirdi.


SBS sonuçlarına göre 8. sınıflarda 500 tam puanla Türkiye birincisi olan Samandağ Sıdıka Bedia Kara İlköğretim Okulu öğrencisi Dilara Gülşen, mutluluğunu ailesi, okul yöneticileri ve okulu yaptıran hayırsever Mehmet Selim Kara ile paylaştı.
Okulu yaptıran hayırsever Mehmet Selim Kara Türkiye birinci Dilara Gülşen’i tebrik ederek altınla ödüllendirdi.
Depreme dayanaklı ve öğrencilere yakışır bir şeklide okul yaptırdığını söyleyen Hayırsever Kara, Okul binasında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “ Okulumuz bu güne kadar Satrançta Avrupa ve dünya dereceleri edebiyat ve resim dallarında Türkiye dereceleri ile duyurdu. Bu başarılara SBS ‘de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan öğrencilerinden birinin okulumuzdan çıkması beni fevkalade gururlandırdı.
Bu başarıda payı olan Okul müdürü Halis Yapar’a yönetici ve öğretmenleri kızımızı ve ailesini tebrik ederim” şeklinde konuştu.
Sonuçların açıklanmasının ardından büyük sevinç yaşan Dilara Gülşen “500 puan alacağıma inanıyordum. Bunun için düzenli olarak çalıştım. Başarımda, büyük pay sahibi okul müdürüm Halis Yapar’a Okul yöneticilerine, öğretmenlerime ve bize bu modern binayı yapan dedemiz Mehmet Selim Kara’ya teşekkür ederim.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet