Skip Navigation Links

Türkiye Sağlıkta Devrim Yaptı

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı B.Bestami BİLGİLİ, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle İskenderun Devlet Hastanesi ve Diş Hastanesi'ni ziyaret etti.

Türkiye Sağlıkta Devrim Yaptı

Gündem   A+a-

 AK Parti İskenderun İlçe Başkanı B.Bestami BİLGİLİ, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle İskenderun Devlet Hastanesi ve Diş Hastanesi ile birlikte ilçedeki özel hastaneleri ziyaret ederek sağlık çalışanlarının tıp bayramlarını kutladı.
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Beyazıt Bestami BİLGİLİ 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İskenderun Devlet Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Özel Gelişim Hastanesi ve Palmiye Hastanesini ziyaret etti. Hastane yöneticileri ve doktorlarla bir araya gelen BİLGİLİ, sağlık çalışanlarının 14 Mart tıp bayramını kutladı.
Ziyarete ilişkin bir açıklama da yapan Başkan BİLGİLİ, “Bugün 14 Mart Tıp Bayramı. İlçe Teşkilat Yöneticilerimiz ile beraber başhekimlerimizi ziyaret ederek onların şahsında hekim arkadaşlarımızın, sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını tebrik etmek istedik. Gerçekten bu kutsal görevi ifa eden tüm arkadaşlarımızın, gerek Devlet Hastanemizde gerek özel hastanelerde gerek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde ki hekimlerimizin, sağlık çalışanlarını tebrik ediyor ve canı gönülden kutluyorum. Onlara sağlıklı, hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.
TÜRKİYE SAĞLIKTA DEVRİM YAPTI.
 
İlçe olarak da ülke olarak da sağlıkla alakalı ciddi mesafeler alındığını belirten BİLGİLİ, “Bu güzelliklerin oluşmasında her kim varsa çok teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonu sayesinde Türkiye sağlıkta devrim yaptı. Herkes bu konuda üzerine düşeni yaptı. Muhakkak suretle bugünden sonra da yapılması gereken çalışmalar var. 260 bin nüfuslu bir ilçede yaşıyoruz. Ama hamdolsun ülkemizin her ilçesinde hemen hemen bu güzelliklere imza atıldı. Sağlıkla alakalı ciddi gelişmeler oldu. Reform niteliğinde yenilikler yapıldı. Tabi ki bu işin sevk ve idaresi noktasında görev alan hekimlerimizi, hangi kademede olursa olsun hizmet veren arkadaşlarımızın emeklerini unutmamak lazım” diye konuştu.
Ziyaretlerini güzel dilekler ve temenniler ile bitiren AK Parti İlçe Başkanlığı her zaman hakkın ve halkın yanındayız diyerek sözlerini tamamladı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet