Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Çalışmalarını Sürdürüyor

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar ilçe genelinde, aralıksız devam ediyor.

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Çalışmalarını Sürdürüyor

İskenderun   A+a-

 Her gün ilçenin farklı bir noktasında çalışmalar yapan Fen İşleri ekipleri yol üst yapısının, asfalt yama, beton, beton parke, karo, kaldırım refüj düzenlemesi yapım, bakım-onarım işlerini titizlikle sürdürüyor. 
EKİPLER GÖREV ARALIKSIZ GÖREVDE 
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Ekiplerimiz Karayılan Mahallesi İbni Sina Anadolu Lisesi önünde Fen işleri müdürlüğü ekiplerimiz parke tamiri çalışması yapıyor. Bir diğer ekip Fen Müdürlüğümüz tarafından İsdemir e 19 site önünde parke taşı döşeme ve muhtarlık çevresinde düzenleme çalışması yapılıyor. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Sakarya Mahallesinde kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor” dedi.
VATANDAŞLARIN MEMNUNİYETİ ÖNEMLİ
Başkan Seyfi Dingil, “Şehrimizin ana halter ve ara sokak, caddelerinde oluşan çukur vb. nedenlerden dolayı, halkımızın sıkıntı yaşamaması için, ekiplerimiz sokak ve caddelerde, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürmektedir. Mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen önerileri de dikkate alarak sağlıklı bir çalışma içerisindeyiz. Bu çerçeve vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri mutlu ediyor.” diye konuştu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet