Skip Navigation Links

2010 yıldızlarına muhteşem uğurlama

Dörtyol Tufan Yıldızlar Lisesi Mezuniyet Gecesi 19 Mayıs 2010 tarihinde İskenderun Grand Plaza'da yapılan muhteşem bir törenle gerçekleştirildi.

Dünya   A+a-

Dörtyol Tufan Yıldızlar Lisesi Mezuniyet Gecesi 19 Mayıs 2010 tarihinde İskenderun Grand Plaza’da yapılan muhteşem bir törenle gerçekleştirildi.

Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramının 91. yıldönümüne rastlayan bu anlamlı günde Büyük Önder Atatürk’ün Cumhuriyet’i emanet ettiği gençler, emanetin sahibi olacaklarını bu güzel mezuniyette kanıtladılar.

İlçe Kaymakamı Hayri SANDIKÇI, Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacı İbrahim EKİZ, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl KESKİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal KARAHAN, Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar TOKSOY, Yeniyurt Belediye Başkanı Hasan Avni GÜNAL, çok sayıda davetli ve velinin katıldığı Mezuniyet Gecesi mezun öğrencilerin sahneye çıkışıyla başladı. Mezun Öğrenciler ve davetliler Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramının yaşandığı bu günde yaptıkları Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşımızı söylediler.

Açılış konuşmasını yapan Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman TUFAN duygulu anlar yaşadığı konuşmasında, eğitimin ülkenin kalkınması yolunda en önemli adım olduğunu, eğitime başarılı bir gelecek yaratmak için atıldıklarını ve bunda da başarılı olacaklarını vurguladı. Kendisi için bu sene mezun olan oğlu Mustafa TUFAN ile diğer öğrenciler arasında hiçbir fark olmadığını, başarılı her öğrencimizle gururlandığını dile getirdi.

Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman TUFAN, konuşmasının ardından Okul Aile Birlikleri Başkanları Gül Gönül SANDIKÇI ve Tülin ESER’e birer buket sunarak teşekkürlerini iletti.

Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal KARAHAN, konuşmasında özel sektörün eğitim alanında varlığını gönülden desteklediklerini, başarı çıtasının yükselmesi için eğitimde de rekabetin olması gerektiğini, eğitime yatırım yapan tüm kişi ve kurumlara destek vereceklerini anlattı, öğrencilerimize ve velilerine başarılar diledi.

Dörtyol Kaymakamı Hayri SANDIKÇI konuşmasında eğitimin önemi üzerinde durdu. Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramında gençliğin görev ve sorumlulukları hatırlatarak, gençlerimizin kendilerini ülkenin yarınları için en iyi şekilde hazırlamaları gerektiğinin altını çizdi.

Mezun öğrenciler yaptıkları vals gösterisinin ardından kendi anne ve babalarını dansa kaldırdılar. Velilerin gözlerinden mutlulukları okunuyor, gençlerin gözleri parlıyordu.

Mezun Öğrenciler adına yer yer eleştirel, oldukça duygusal ve içten bir konuşma yapan Sinem TİRYAKİ, tüm mezunların ve anne babaların gözlerinin dolmasını sağladı.

Öğretmenler adına Felsefe Grubu Öğretmeni Şengül YILDIZ konuştu. YILDIZ konuşmasında öğrencilerine duyduğu güvenin üstünde durdu.

Mezuniyet belgelerini alan öğrenciler 10 Yıl Marşı ile gururun doruklarına ulaştılar. Mezuniyet pastasının kesimiyle birlikte yanan volkanlar eşliğinde yapılan kep atma töreni izlemeye değerdi.

Mezuniyet Gecesine konuk sanatçı olarak katılan Hasan Kırmızıgül ve Sıra Gecesi Ekibi öğrencileri ve velileri eğlendirdi.

Gece, Grand Plaza Müzisyeni Göksel’in ezgileriyle, gururla, mutlulukla sona erdi.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet