Skip Navigation Links

Stüdyo Cevahir Yıldız Güzellik ve Kişisel Bakım Merkezi 1 Yaşında

Stüdyo Cevahir Yıldız Güzellik ve Kişisel Bakım Merkezi, birinci yılını müşterileri ve ailesiyle kutladı.

Stüdyo Cevahir Yıldız Güzellik ve Kişisel Bakım Merkezi  1 Yaşında Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Geçtiğimiz yıl 10 Mart’ta Hürriyet Mahallesi Kanatlı Caddesi no:93/c adresinde hizmete giren Stüdyo Cevahir Yıldız Güzellik ve Kişisel Bakım Merkezi, birinci yılını müşterileri ve ailesiyle kutladı. 
Cilt bakımı, akne tedavisi, leke tedavisi, kırışıklık tedavisi, vücut bakımı, masaj, aroma terapi masajı, kalıcı makyaj, iğneli epilasyon, depilasyon (ağda), kaş tasarımı, profesyonel kaş alımı gibi kadınların sıklıkla ihtiyaç duyduğu hizmetleri veren Stüdyo Cevahir Yıldız Güzellik ve Kişisel Bakım Merkezi, geçen 1  yıl içerisinde müşterilerinin güven ve memnuniyetiyle geleceğe emin adımlarla ilerliyor. 
Stüdyo Cevahir Yıldız Güzellik ve Kişisel Bakım Merkezi Sahibi Cevahir Yıldız, ilk günden itibaren güven ve ilgilerinden dolayı tüm müşterilerine teşekkür etti ve sözlerine şöyle devam etti; 16/10/1982 yılında Hatay'ın İskenderun ilçesinde doğdum. Liseyi Sağlık Meslek Lisesi Çevre Sağlığı Teknisyenliği bölümünde bitirdim. Lisansımı Sağlık Kurumları işletmeciliği üzerine devam ederken estetisyenlik ve güzellik uzmanlığına olan ilgim üzerine bırakarak bu alanda çalışma hayatına 2003 yılında ilk adımımı attım. Uzmanlığını cilt bakımı ve güzellik uzmanlığı dalında usta öğretici olarak tamamladım. Cilt bakımı, epilasyon, depilasyon, vücut bakımı, derma kozmetik, cilt bakım ürünleri, kaş tasarımı ve kalıcı makyajda uzmanlığımı geliştirdim. Farklı kurumlarda 14 yıl çalıştıktan  sonra 10/03/2017 tarihinde profesyonelliği başarı ile birleştirip güzellik salonumu hizmete sundum. 
Stüdyo Cevahir Yıldız Güzellik ve Kişisel Bakım Merkezi’nde, Cilt bakımı, akne tedavisi, leke tedavisi, kırışıklık tedavisi, vücut bakımı, masaj, aroma terapi masajı, kalıcı makyaj, iğneli epilasyon, depilasyon (ağda), kaş tasarımı, profesyonel kaş alımı yapılmaktadır.
Kaliteli, profesyonel, güler yüz ve kaliteli hizmet anlayışıyla çıktığımız yolda ilk yıl dönümümüzü kutluyoruz. Başarılı olan bu yolda bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza ve arkadaşlarımıza destekleri için teşekkürlerimizi sunarız.
Adres: Hürriyet Mahallesi Kanatlı Caddesi no:93/c
İrtibat numarası: 0531 594 44 00 
 
 
 
 
 
Stüdyo Cevahir Yıldız Güzellik ve Kişisel Bakım Merkezi  1 Yaşında  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet