Skip Navigation Links

Bu Gece Vatan’ın Gecesi …

İskenderun’da 19 yıldır yayın hayatını başarılarla sürdüren Vatan Gazetesi 19’ncu yaşını okurları, sevenleri ve meslektaşlarıyla kutluyor.

Bu Gece Vatan’ın Gecesi … Web
TV

Medya   A+a-

 İskenderun Vatan Gazetesi’nin yıllardır gündem belirleyen, özgün habercilik anlayışı ve tarafsızlığı bölge halkı tarafından çok sevildi.
Haklı bir gurur yaşayan Vatan Gazetesi Sahibi Diyap Atar ve ekibi, 19’ncu yılın mutluluk ve gururunu İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi dostları ve sevenleriyle kutladılar. 
İskenderun Vatan Gazetesi’nin 19’ncu yıl kutlama yemeği Arsuz Karaağaç’ta Agora Mey’de, Kanun Üstadı Bestekar Ses Sanatçısı Sezgin Çengel’in şarkıları eşliğinde yapıldı. 
İskenderun Vatan Gazetesi Sahibi Diyap Atar ve Genel Yayın Yönetmeni Abdürrezzak Nazlı’nın örnek misafirperverlik sergilediği yemek davetinde, 19 yılın haklı gurur ve mutluluğu kendini hissettirdi.
Diyap Atar, bu gurur ve mutluluk tablosuna ortak olan tüm dostlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti. 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık da yaptığı konuşmada, bölgede önemli bir yeri olan Vatan Gazetesi’nden ve yayın ekibinden övgüyle söz ederek, başarılarının devamını diledi. 
Vatan Gazetesi’nin kuruluş yıldönümü yemeği, Sezgin Çengel’in birbirinden güzel şarkıları eşliğinde neşe içerisinde geçti. 
Biz de 8. Gün Haber Web Tv  olarak Vatan Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. 
 
 
 
 
 
 
Bu Gece Vatan’ın Gecesi …  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet