Skip Navigation Links

Başkan Seyfi Dingil Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çeşitli programlar ve düzenlediği ziyaretlerle halkın içinde olmaya devam ediyor.

Başkan Seyfi Dingil Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

İskenderun   A+a-

 Kent genelinde esnaf ziyaretlerine devam eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmaları anlatarak vatandaşın isteklerini dinliyor.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, esnaf ziyaretleri esnasında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet ediyor.
 İNSAN ODAKLI HİZMET
 İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle İskenderun geleceğe hazırlıyoruz. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek İskenderun’u yaşanabilir bir şehir haline getirmenin gayreti içerisindeyiz” dedi.
 HİZMETLER DEVAM EDECEK
Hizmetlerin aksamadan devam edeceğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. İskenderun gelişmesi ve kalkınması noktasından esnaflarımızdan, vatandaşlarımızdan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden görüş ve önerileri alıyoruz. Halka hizmet noktasında sürekli kurumlarımız ile iletişim halindeyiz ”diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet