Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmadı

HBB, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde, vatan uğruna şehit olan askerlerimizin anne ve eşlerini yalnız bırakmadı.

HBB Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmadı

Gündem   A+a-

 HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş önderliğindeki ekipler, halkın güvenliği adına tutulan nöbetlerde ve sınır mücadelelerinde, bölücü terör örgütü mensuplarının hain saldırısı sonucu yaşamını kaybeden Mehmetçikleri yetiştiren kadınların bu özel günde yanında oldu.
Tarih boyunca kahraman Türk ordusu başta olmak üzere bu topraklara hayırlı evlatlar yetiştirerek büyük katkılar sunan kadınların sadece bir gün değil her gün önemsenmesi gerektiği inancıyla yola çıkan HBB ekipleri, şehadet mertebesine ulaşmış Mehmetçiklerimizin değerli aileleri ile bir araya geldi.
“KAHRAMAN EVLATLARIMIZIN HATIRASINA SAHİP ÇIKMAK BİZİM İÇİN ONURDUR”
Ziyaretlerde Türk bayrağı, Kuran-ı Kerim ve karanfil dağıtımı gerçekleştiren ekipler, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın şehit ailelerine yazmış olduğu notu da iletti.
İletilen notta, “Aziz milletin huzurunu ve cennet vatanımızın bekasını kendi canından üstün tutan kahraman Mehmetçiğimizin eli öpülesi annesi/eşi. Kahraman evladımızın aziz hatırasına sahip çıkmak bizim için onurdur. Biricik evladınızdan ayrı geçirdiğiniz bu anlamlı gün ve bundan sonraki her gün yanınızda olacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Milli mücadele yıllarında canını dişine takarak vatan savunması yapan Ayşe Fitnat gibi Nene Hatun gibi Kara Fatma gibi yiğit Anadolu kadınının torunu olan sizlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım” ifadeleri yer aldı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar