Skip Navigation Links

Başkan Culha'dan Bir İlk!

Nazım CULHA, tüm kadın personelinin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladıktan sonra yine örnek oluşturacak bir uygulamaya imza attı.

Başkan Culha'dan Bir İlk!

Arsuz   A+a-

 Yapmış olduğu faaliyetlerle Hem Hatay’da hem de Türkiye’de adından söz ettiren Arsuz Belediye Başkanı Nazım CULHA, tüm kadın personelinin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladıktan sonra yine örnek oluşturacak bir uygulamaya imza attı. Tüm belediye kadın personeline idari izin vererek aileleriyle bu özel günü geçirme fırsatı tanıdı.
Kadınlarımızın hem iş hayatında hem de aile içindeki fedakâr tavırlarına değinen Başkan CULHA, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle belediyede çalışan emekçi kadınların hem gününü kutladı hem de onlara bir sürpriz yaparak tüm emekçi kadınlara bu özel günde sevdikleriyle beraber olma fırsatı sunarak idari izin verildiğini açıkladı. 
Eşsiz uygulamalarla adından sürekli söz ettiren Arsuz Belediyesi,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Türkiye’de daha önce hiç görülmemiş bir uygulama gerçekleştirdi.  Bünyesinde onlarca emekçi kadını çalıştıran Arsuz Belediyesi tarihte görülmemiş bu uygulamayla, yapmakta olduğu onlarca iş olmasına rağmen hiçbir zaman sosyal sorumluluklarından kaçmadığını bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Hayatımızda ve iş ortamında kadının ne kadar değerli olduğunu vurgulayan Başkan Culha bu kadar çalışmanın mutlak bir mükâfatının olması gerektiğini söyledi. Kadına yönelik şiddete de değinen Nazım CULHA, 2017 yılında 409 kadın öldürüldüğünü, 387 çocuk cinsel istismara uğradığını söyledi. Başkan CULHA, “Kadın; İnsan olabilmenin temellidir, Havva’dır, hayatın devamlılığıdır, en büyük mutluluğun ardındaki kahramandır. Kimseye zarar vermeyen, herkese faydası olandır. Eşinin, babasının hatta evladının zulmünü görendir kadın” ifadelerini kullandı.
8 Mart’ın başka bir anlamı olduğunu vurgulayan Nazım CULHA, Gezi parkına destek eylemleri sırasında hayatını kaybeden Abdullah CÖMERT’ ide unutmayarak doğum gününü kutladı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet