Skip Navigation Links

Kadastro eğitim yapıldı

Hatay Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü Sürekli Kurumsal Eğitim Projesi Hizmet İçi Eğitimini İskenderun Belediyesinde yaptı.

Dünya   A+a-

Hatay Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü Sürekli Kurumsal Eğitim Projesi Hizmet İçi Eğitimini İskenderun Belediyesinde yaptı.

İskenderun Belediyesi Brifing Salonunda yapılan eğitim seminerine, İskenderun Belediyesi’nin ilgili birim yetkilileri ve müdürleri katılırken, diğer kamu kurumlarından da müdür, mühendis, memur olmak üzere yaklaşık 90 kişiye eğitim verildi.
2008 yılında başlayan projenin bu yıl içerisinde tamamlanıp eğitimlere geçildiği ve 2014 yılında uygulamaya geçileceği bildirildi.

Eğitim semineri kapsamında; Motivasyon ve Halkla İlişkiler, Sürekli Kurumsal Gelişim Projesi, Etik Eğitimi, Taşınır Mal Yönetim Sistemi, Tapu Mevzuatı ve Kadastro Mevzuatı konularında eğitim verildi.

Konuyla ilgili olarak Hatay Tapu Kadastro Bölge Müdür Yardımcısı Hüseyin Tanyol “Bu eğitimi verebilmemizde bizlere olanak sağlayan İskenderun Belediyesine ve Basın Birimindeki yetkililere ayrıca teşekkür ederim. Çok kapsamlı olan bu projeyi sunmak üzere bizlerde üç defa olmak üzere toplam da 15 gün eğitim gördük, öğrendiklerimizi, bildiklerimizi de en yalın dille anlatıp, bildiklerimizi paylaşıyoruz ve kurumumuz için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz “dedi.

Öte yandan Hatay merkez ve ilçelerinde katıldığı eğitim seminerinin 2 saati aşan bir zaman diliminde başarıyla gerçekleştirildiği gözlendi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet