Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediye Sporlular Bütünleşti

'Gereken Her Türlü Destek Verilecektir'

İskenderun Belediye Sporlular Bütünleşti

Spor   A+a-

 2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Süper Amatör Ligi Play-Off müsabakalarında mücadele eden Turuncu Mavili ekip İskenderun Belediye Sporlu Teknik heyet ve futbolcularına Down Kafede Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından moral yemeği verildi.
Moral yemeğine İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bilgin, Kulüp Başkanı Levent Duman, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Spor Koordinatörü Levent Erköse, Türkiye Spor Adamları Hatay Şube temsilcisi Akın Cerrahoğlu, Kurucu üye Can Toma, İskenderun Belediye Spor Teknik heyet ve futbolcuları katıldı.
Yemeğe davet edilen Amigolar Zafer Bekliyen, Nihat Demircan ile Mehmet Turhan, Spor'a verdikleri destekten dolayı İskenderun belediye Başkanı Seyfi Dingil'e, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz'a ve Ak Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili'ye çiçek taktim ettiler.
Amigolar adına konuşan Zafer Bekleyen, "Turuncu Mavili ekip İskenderun Belediye Spor'a her türlü destek vereceğiz. Tüm İskenderunluları desteğe davet ediyoruz" dedi.
 
"Gereken Her Türlü Destek Verilecektir"
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da imkanlarımız dahilinde her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" derken, İskenderun Ticaret Odası Başkanı Levent Yılmaz'da, "Bizler Ticaret ve Sanayi Odası olarak İskenderun Belediye Sporumuzun yanındayız" dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar