Skip Navigation Links

Ticaret Lisesi Öğrencileri Ticaret Ve Sanayi Odasında

Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümü öğrencileri, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasına gelerek binanın işleyişi ve bölgemizdeki sanayi kurul

Dünya   A+a-

Ticaret Lisesi Öğrencileri Ticaret Ve Sanayi Odasında


Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümü öğrencileri, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasına gelerek binanın işleyişi ve bölgemizdeki sanayi kuruluşları hakkında bilgi edindiler. Öğrencilere Odamızın servis, arşiv ve konferans salonları gezdirildi.
Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ahmet Karapür, Dörtyol Ticaret Meslek Lisesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik 11. sınıf öğrencilerine odamız da yapılan çalışmaları ve faaliyetleri aktararak; “Türkiye genelindeki büyük kuruluşlar yatırımlarını bölgemizde yapmaktadırlar. Sanayi alanında yıldızı parlayan ilçemizde aynı zamanda tarım sektörü de beraber yürütülmektedir. Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin daha kaliteli ve daha rahat koşullarda hizmet alabilmesi için gerekli tüm koşulları sağlamayı birer sorumluluk olarak algılamakta ve hizmet kalitesini azaltan fiziki eksikliklerin giderilmesi noktasında tüm çalışmaları titizlikle sürdürmekteyiz” dedi. Genel Sekreter Karapür, Türkiye'de ilk 10'da yer alan büyük sanayi kuruluşlarının bölgemizde faaliyet gösterdiklerine değinerek Öğrencilere bir meslek edinmenin önemini de anlattı. Ders Öğretmeni Uğur Kantekin, derste görülen konular arasında büro çeşitleri, dosyalama ve çeşitleri, arşiv ve arşivleme çalışmaları, gelen giden belgeler, belgelerin saklanması, tasnifi ve değerlendirilmesi gibi konuların derste işlenmesinin yanı sıra yerinde ve uygulamalı olarak göstermek amacıyla gezi düzenlediklerini belirterek “İlçemiz ticari olarak çok önemli bir yere sahiptir. Genelde öğrenciler arasında bir umutsuzluk, boş vermişlik var. Kendilerinin farkında değiller. Yapılan ve bundan sonra yapılacak gezilerde öğrencilerimiz, meslek lisesi öğrencilerine verilen önemi bizzat işletme sahiplerinden duyunca çok seviniyorlar. Böylece okula ve derslere olan bağlılık artmaktadır. Gezi boyunca ilgilerini esirgemeyen Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ahmet Karapür ve odanın değerli personeline teşekkür ederiz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet