Skip Navigation Links

Operasyonun Gölgesinde Hasat

Sınır köylerinde havuç hasadı devam ediyor

Operasyonun Gölgesinde HasatWeb
TV

Gündem   A+a-

 Zeytin Dalı Harekatı'nın sürdüğü Afrin’e sınırı olan Hatay'ın köylerinde, çiftçilerin ürün ekim ve hasat faaliyeti de aralıksız devam ediyor. Normal tarım faaliyetlerini yapmaya devam ettiklerini söyleyen çiftçi Mehmet Togar, "Operasyonun bize herhangi bir şekilde kötü etkisi olmadı" dedi. 
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı hız kesmeden devam ediyor. Raco bölgesinin alınmasından sonra operasyon, Suriye’nin Cinderes bölgesinde yoğunlaştı. Bölgeye sadece 10 kilometre uzaklıkta olan Hatay’ın köylerinde, havuç hasadı harekatın ilk gününden beri toplanmaya devam ediyor. Tarlanın dönümünden 4 ton havuç alan çiftçi, operasyonun herhangi bir şekilde olumsuz etkisini görmediğini ifade etti.

“Karşı taraftan zaman zaman roketler düşse de biz çalışmaya devam ediyoruz” 
Sınır köylerinde havuç hasadı yapan çiftçi Mehmet Togar, "Normal hasadımızı yapıyoruz. Karşı taraftan zaman zaman roketler düşse de biz çalışıyoruz. Biz işimizdeyiz. Bize herhangi bir şekilde kötü etkisi olmadı. Gördüğünüz gibi havuç söküyoruz. Normal hasadımız bitinceye kadar devam edeceğiz. Dönüm başına 4 ton havuç veriyor. Bize bir şey olmadı biz sadece üzülüyoruz. Askerlerimiz orada zor durumda. Allah’a şükür hava şartları normale döndü. Allah yardımcıları olsun. Allah yardımcımız olsun" dedi. 
 
 
 
 
 
Operasyonun Gölgesinde Hasat videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet