Skip Navigation Links

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün Başkan Yavuz’a Ziyaret

Sınırımızda devam eden Afrin Zeytin Dalı operasyonları

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün Başkan Yavuz’a Ziyaret

Gündem   A+a-

Sınırımızda devam eden Afrin Zeytin Dalı operasyonları nedeniyle Ak parti Hükümeti Milletvekillerinin Mehmetçiğimize destek ziyaretleri devam ediyor.
Bu bağlamda Ak parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İş adamı arkadaşı Müteahhit Hasan Saral’la birlikte Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette Ak parti Kırıkhan ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri de bulundu.
Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Milletvekili Zeki Aygün; “Afrin Zeytin Dalı operasyonu, Türkiye'nin ulusal güvenliğini korumak amacıyla BM Sözleşmesinin 51'inci maddesi çerçevesinde TSK tarafından Suriye'nin Afrin bölgesindeki PKK/PYD-YPG ve DEAŞ hedeflerine yönelik operasyondur.
Harekât ile Afrin'de yerlerinden edilen mültecilerin anavatanlarına güvenli bir şekilde geri dönüşünün sağlanması hedeflenmektedir. "Herhangi bir dine veya etnik gruba karşı yürütülmüyor"
Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında gerçekleştirilen operasyonlar, terör kaynaklı güvenlik tehdidi ortadan kalkıncaya kadar devam edecektir.
Mehmetçiğimiz sıra dışı bir şekilde beklenenden daha hızlı ilerlemektedir.
Kahraman Mehmetçiğimizin harekâtın ilk gününden bugüne kadar yanında olan bölge halkımıza da sonsuz şükranlarımı sunarım.
Ayrıca; Siz değerli Belediye Başkanımızın da Mehmetçiğimize ve operasyonlara vermiş olduğunuz lojistik desteğin yanı sıra manevi desteğinizi yakinen bilmekte ve gururla takip etmekteyim. Bu vesile ile şahsınıza da ayrıca teşekkür ederim” dedi.
Zeki Aygün’ün açıklamasının ardından değerlendirme de bulunan Başkan Yavuz; “Öncelikle Mehmetçiğimize destek için gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten dolayı size ve değerli İş adamı Hasan Saral beye teşekkür ederim.
Mehmetçiğimizin Kahramanca vermiş olduğu mücadeleye, bölge halkımız da kahramanca destek vermiştir. Hatta fırsat verilse Mehmetçiğimizle birlikte Afrin’deki operasyonlara katılmak için can atmaktadırlar.
Ayrıca; Belediyemizin 55 adet aracı gece – gündüz demeden 7/24 bölgeye gidip hizmet vermektedir.
7 Düvele karşı vermiş olduğumuz bu terörle mücadelede, Şahsım ve Belediyemiz olarak harekâtın ilk gününden bu güne kadar manevi desteğimizin yanı sıra Mehmetçiğimize Lojistik desteğimizi vermenin onurunu yaşamaktayız. Bugün Devletimizin yaptığı mücadelede var olup ta verilmeyenin yarın için bir anlamı da olmayacaktır.
Hemşerilerimizle birlikte yüce Milletimizin bu birlikteliğiyle 7 düveli de alt edebilecek güce sahibiz. 15 Temmuz ve Zeytin Dalı operasyonları ile bunu tüm dünyaya bir kez daha kanıtlamış olduk. Sizlerin de bu kahramanlık mücadelesinde buraya gelerek Mehmetçiklerimize destek vermeniz bizlerin yıkılmayacağını tüm dünyaya göstermiştir. Tüm Milletimize Mehmetçiklerimizin kahramanca savaştığı Zeytin Dalı operasyonuna verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet