Skip Navigation Links

Dörtyol'un Eğitimde Yükselen Değeri: Tufan Yıldızlar Koleji

Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Osman TUFAN, Hedefi Büyük Çizdi:

Dünya   A+a-

Tufan Yıldızlar Koleji Ortaöğretime Geçiş Sisteminde kitlesel başarıda farkını ortaya koydu. 2009/2010 Eğitim Öğretim yılında 8. Sınıflarından 24 öğrencisini mezun eden Tufan Yıldızlar Koleji bu öğrencilerin 18’ini Birinci Yerleştirme Sonuçlarına göre bir ortaöğretim kurumuna yerleştirerek % 75 gibi yüksek bir başarı sağladı.

Bireysel başarının yanı sıra kitlesel başarıya önem veren Tufan Yıldızlar Koleji, disiplinli ve standartları oluşturulmuş eğitim anlayışının meyvelerini toplamanın gururunu yaşıyor. Yıl içinde ISO 9001 Hizmet Kalite Belgesi alan Tufan Yıldızlar Kolejinin 8. Sınıf mezunlarının % 20’si Fen Liselerine kayıt hakkı kazandı. Fen Liselerini kazanan öğrencilerden üçü İskenderun Tosçelik Fen Lisesine; biri de Ceyhan Eczacı Bahattin-Sevinç Erdinç Fen Lisesine yerleştirildi. Tufan Yıldızlar Kolejin bir öğrencisi Adana İMKB Anadolu Öğretmen Lisesini, on bir öğrencisi Dörtyol –İskenderun ve Erzin’deki Anadolu Liselerini, iki öğrencisi de Anadolu Meslek Liselerini kazandılar.


Tufan Yıldızlar Koleji 12. Sınıf Mezunları da LYS’de dört yıllık Lisans Programlarını tercihte % 88 başarı elde etti. Öğrencilerin büyük oranda dört yıllık lisans programları için tercihlerini yaparken, bazı öğrencilerin tercih hakkı kazanmalarına rağmen tercihte bulunmadıkları gözlendi.


Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Osman TUFAN, Hedefi Büyük Çizdi:

Bir eğitim kurumu için çok kısa sayılabilecek bir sürede bu başarılara ulaşmanın mutluluğunu yaşayan Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Osman TUFAN, bu başarıda emeği geçen tüm personeli, öğrencileri ve velileri yürekten kutladığını belirtti. Hedeflerinin Türkiye çapında ses getiren başarılara imza atmak olduğunu vurgulayarak, bu hedefimize ulaşıncaya kadar asla başarılı sayılamayız, her yeni gün bizim için yeni bir başarıya koşmanın fırsatı olacaktır, dedi
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet