Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hisse-i Şayia 6 Mart’ta İskenderun’da

İBB Şehir Tiyatroları, Zeytin Dalı Harekâtı’na Destek Programı Kapsamında İskenderun’da Tiyatro Oyunu Sahneleyecek

Hisse-i Şayia 6 Mart’ta İskenderun’da

Gündem   A+a-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, Zeytin Dalı Harekâtı’ndan etkilenen Hatay Halkına manevi destek ve moral vermek amacıyla; ‘Hisse-i Şayia’ isimli tiyatro oyununu İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı’nda 6 Mart 2018 Salı akşamı saat 20.00’da sahneleyecek.
İBB Şehir Tiyatroları, Ülkemizin sınırlarını canını ortaya koyarak koruyan Mehmetçiklere ve Hatay halkına moral vermeye geliyor. İBB Şehir Tiyatroları Kurumsal web sitesinden yapılan açıklamada; Şehir Tiyatrolarının toplumun ayrılmaz bir parçası olduğu vurgulanarak; "Şehir Tiyatroları, iyi gününde de kötü gününde de Türk milletinin yanındadır. Hepimizin bildiği gibi Türkiye Cumhuriyeti Devleti, uluslararası kurallardan doğan hakkını kullanmış ve ülkemizin güvenliğini ve bölgenin barışını sağlamak amacıyla terör unsurlarına karşı kapsamlı bir operasyon başlatılmıştır. Şehir Tiyatroları ailesi olarak Devletimizin aldığı bu kararın sonuna kadar arkasındayız. Tek dileğimiz, kahraman askerlerimizin zaferi ve Afrin Zeytin Dalı operasyonu sayesinde sınırlarımızda barışın ve huzurun kalıcı olarak kurulmasıdır" denildi.
Türk Hava Yolları’nın sponsorluğunda Hatay’a gelecek olan ve yönetim, sanatçı ve teknik ekipten oluşan 115 kişilik Şehir Tiyatroları kadrosu İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı’nda sahne almadan önce Zeytin Dalı Harekâtı’na manevi destek amacıyla askeri karargâh ziyareti de gerçekleştirecek.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş