Skip Navigation Links

Dörtyol Belediye Meclisi 2018 Yılı 3. Birleşimini Yaptı

Suriye’nin Afrin kentinde ülkemizin güvenliği ve bütünlüğünün sağlanması

Dörtyol Belediye Meclisi 2018 Yılı 3. Birleşimini Yaptı

Gündem   A+a-

 Dörtyol Belediye Meclisi 2018 yılı 3. Meclis birleşimini 01 Mart 2018 Perşembe günü saat 16;30’da yaptı.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy başkanlığında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan meclis birleşimine Kenan Uçar şehir dışında olduğunu bildirerek katılmadı.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Suriye’nin Afrin kentinde ülkemizin güvenliği ve bütünlüğünün sağlanması adına icra edilen Zeytin Dalı operasyonunda mücadele eden kahraman ordumuza başarı, şehit olanlara askerlerimize rahmet dileyerek başladığı konuşmasında, bu kapsamda Dörtyol Belediyesi olarak bölgeye yapılan yardımlardan bahsetti ve bu yardımların sağlanmasında gösterdikleri hassasiyetten dolayı meclis üyeleri, belediye personeli ve değerli Dörtyol halkına teşekkürlerini sundu.
Meclis gündeminin üçüncü maddesinde Başkanlık Makamı ile meclis üyelerince gündeme alınacak konuları görüştü. Gündem talebi olmayınca 4. Gündem maddesi olarak kadro iptal ve ihdası konusu görüşüldü. Talep edilen kadrolar ile iptal edilen kadrolar meclis üyelerine ayrı ayrı okundu ve yapılan oylamada oybirliğiyle kabul edildi.
Meclis gündeminin 5. Maddesinde ise Çiftçi Malları Koruma Meclisi ve Murakabe Heyeti oluşturulmasını görüştü. Meclis Üyeliklerine; İbrahim Seyhan, Mevlüt Coşkun, İsmail tekin, Celal Türker ve Ahmet Balıkçı, Murakabe üyeliklerine; Lütfi Erkeskin, Mehmet Seyhan, Mevlüt Saraçoğlu, Ali Eşkin ve Ali duran önerildi. Öneri yapılan gizli oylama ve açık tasnif sonunda oybirliğiyle kabul edildi.
Meclis gündeminin 6. ve son maddesinde ise Özerli Mahallesi 784 ada, 2, 3, 4, 5 ve 6 nolu parsellerin İmar Planı değişikliğini görüştü. Madde İmar Komisyonunun olumlu görüşleri doğrultusunda oy birliğiyle kabul edildi.
Meclis 02 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 17;00’da tekrar toplanmak üzere birleşimine son verdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet