Skip Navigation Links

Güler Eren Anaokulu bitme aşamasında

Erenler Demir Çelik sahibi Er-Tu Demir Çelik A.Ş. ortağı Sabit Eren'in Hassa'ya yaptıracağı Anaokulu bitme aşamasına geldi.

Dünya   A+a-

Erenler Demir Çelik sahibi Er-Tu Demir Çelik A.Ş. ortağı Sabit Eren’in Hassa’ya yaptıracağı Anaokulu bitme aşamasına geldi.
 
Hassa Anaokulu bitme aşamasında
 

İş adamı Sabit Eren, yapımına başlattığı Hassa Güler Eren Anaokulu inşaatının çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
En kısa sürede bitirilmesi hedeflenen Anaokulu’na sık sık ziyaretlerde bulunan Sabit Eren, çalışmaları yakından takip ederek her ayrıntı üzerinde önemle durduklarına dikkat çekti.
Eğitimsizlik ciddi cehaleti getiriyor bu karanlıktan aydınlığa yürüyebilmenin tek yolu okulların sayısını çoğaltmak olduğuna dikkat çekti.
 
Hassa’ doğumlu Sabit Eren, doğduğu yere ahde vefasını okul yaptırarak gösteriyor. Kısa sürede uzun yollar kat ederek başarılı bir grafik çizen Sabit Eren, yaptıracağımız anaokulunda 6 idareci odası, spor salonu, yemekhane, ısıtma soğutma sistemleri, asansör ve geniş bir bahçesi olacağını belirtti.
 
Cehaleti Eğitim Yuvalarıyla Yıkarız
 
Hayırsever iş adamı Sabit Eren, merhum annesi adına yaptırdığı Güler Eren Anaokulu hakkında şunları ifade etti, “Eğitim anlamında bölgemizde önemli boyutlarda gelişmeler gözlüyorum. Bu konuda diğer iş adamlarımızda oldukça duyarlı davranıyor. Bende karınca kararınca bu aydınlanmaya katkı vermek istedim. İnanıyorum ki bir okul yaptırmak bir hapishane kapatmak anlamı taşır. Bu derece kutsal gördüğüm eğitim yoluna yapabileceğim hiçbir fedakârlıktan kaçınmam” dedi.
 
İçinde Çocuk Sesleri
 
Eren, “Hayatta en büyük mutluluk çocuk sesleri olduğu bir okul yaptırmaktır diye düşünüyorum. Ülke ve vatan sevgisi ancak yarınlara hazırladığınız genç ve dinamik nesillerle gerçekleşir. Bu bağlamda her breyin üzerine düşen nesnel görevler vardır. Çoğunluğun aktif ve üretken olduğu bir toplum eğitime ve öğretime de açık olacaktır. İşte bu noktada temel eğitimi taban almak durumundayız. Anaokulları çocuklarımızın ilk fidan verdiği ilk bilgi birikimlerini aldıkları yerlerdir.0–6 yaş arası verilen bu eğitim çocuklarımızın geleceğine atılmış sağlam birer temel olarak karşımıza çıkacak.
Bu günden yarınlara emin adımlar atan her çocuk toplumun ve ülkenin ilerlemesi anlamı taşıyor diyen Eren, en doğru ve en akılcı yatırım insana yapılandır. Ancak ağaç yaşken eğilir sözünü düşünecek olursak anaokulları doğru bir başlangıç noktasıdır.
Sosyal hizmet anlamında yaptırım gücünü kullanan Sabit Eren, Güler Eren Anaokulunun yapım çalışmalarını yakından izleyerek en doğru en hızlı bir biçimde eğitim dönemine hazırız” dedi
 
 
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet