Skip Navigation Links

Başkan Yavuz Esnaflarla Buluştu

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, esnafları da ihmal etmeden sık sık bir araya gelip sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Başkan Yavuz Esnaflarla Buluştu

Kırıkhan   A+a-

  Hizmetlerine aralıksız devam eden Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz,  esnafları da ihmal etmeden sık sık bir araya gelip sorunlarını dinlemeye devam ediyor.
01 Mart 2018 Perşembe günü saat 09.30’da Barbaros Mahallesi Selamet Sokak Özyıldız restoranda Onur Sokak esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Yavuz, Afrin Zeytin Dalı Operasyonu, ülke gündemi ve Kırıkhan'da yapılan hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Yavuz burada yapmış olduğu konuşmada; “Ülkemiz son yıllarda en sıkıntılı günlerini yaşamaktadır. Sınırımızda devam eden zeytin dalı operasyonları kapsamında özellikle sınır ilçelerimizin yaşamış olduğu sıkıntıları yakinen bilmekte ve takip etmekteyiz. Bu sıkıntıların esnafa olumsuz yansımalarını da bilmekteyiz.  Ancak güçlü bir hükümete sahip olduğumuz için, Afrin Zeytin Dalı operasyonu sebebiyle iş konusunda etkilenen ve ödemede zorluklar yaşayan özellikle Kilis,  Reyhanlı, Kırıkhan ve çevre mahallelerimizde ki Vatandaşlarımıza, çiftçilerimize ve esnaflarımıza vergi ve kredi ödemeleriyle ilgili Devletimiz tarafından bir takım kolaylıklar sağlandı. 
Ülke gündemindeki yoğunluk ve sınırlarımızdaki Zeytin Dalı operasyonlarına rağmen bizde Kırıkhan Belediyesi olarak 7/24 zaman mefhumu olmaksızın Devletimizin, Milletimizin, ordumuzun ve Mehmetçiklerimizin yanında olup hem lojistik hem de manevi olarak yanında olmaya devam ediyoruz. Ayrıca, belediyemizin devam eden projelerini de aksatmadan sürdürüyoruz” dedi.
Kahvaltıda esnafların sorun ve sıkıntıları da gündeme geldi. Kahvaltılı toplantı karşılıklı istişareler ve Afrin Zeytin Dalı Operasyonunda savaşan Mehmetçiklerimiz ile ülkemizin selamete ve zafere ermesi için yapılan dualar ile sona erdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet