Skip Navigation Links

SBS Türkiye 1.si Atalar Koleji'nden..

Türkiye'nin birincilerini yetiştiren Özel Atalar Koleji, bu kez de SBS 8. Sınıflar Türkiye Birincisini çıkardı.

Dünya   A+a-






SBS Türkiye 1.si Atalar Koleji’nden..
Türkiye’nin birincilerini yetiştiren Özel Atalar Koleji, bu kez de SBS 8. Sınıflar Türkiye Birincisini çıkardı. Özel Atalar Koleji’nin kuruluşundan bu yana öğrencisi olan Hatice Aysu Pancar, TÜBİTAK Türkiye birinciliğine 500 tam puan alarak SBS Türkiye birinciliğini ekledi.
Hatice Aysu Pancar’ın yaşattığı Türkiye birinciliği gururu, Özel Atalar Koleji öğretmen ve velilerine bayram sevinci yaşattı.
Özel Atalar Koleji Kurucusu Hasan Bahtiyar, okula bir çok gururu yaşattıktan sonra bir de SBS Türkiye 1.liği gururunu hediye eden Hatice Aysu Pancar’a altın takarak ödüllendirdi.
Bilimsel çalışmalara ve öğrencilerin sosyal yönlerini güçlendirmeye yönelik etkinlikleriyle adından sıkça söz ettiren Özel Atalar Koleji’nin Hatice Aysu Pancar dışında aldıkları yüksek puanlarla yüzbinlerce öğrenciyi geçerek aile ve öğretmenlerinin göğsünü kabartan öğrencilerin isimleri ise şöyle; Tüm SBS sonuçları bakıldığında İmge Reyhanoğlu 492.231, Ö. Sinem Horoz 487.049, H. Ödül Özçelik 475.231, İrem Devoğulları 470.542, Mahmut Reyhani 470.266, Gamze Akkoyun 467.688.
Sonuçlar baz alındığında, Özel Atalar Koleji İlköğretim Okulu’nun başarı grafiğinin her geçen yıl yükselerek arttığı da belgelenmiş oluyor.
 
 
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet