Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay Devlet Hastanesi 2’nci MR Görüntüleme Merkezi açıldı!

Hatay Devlet Hastanesinde en çok ihtiyaç duyulan ünitelerden birisi olan 2’nci MR (Manyetik Rezonans Görüntüleme) merkezi hizmete girdi

Hatay Devlet Hastanesi 2’nci MR Görüntüleme Merkezi açıldı!

Sağlık   A+a-

Hatay Devlet Hastanesinde en çok ihtiyaç duyulan ünitelerden birisi olan 2’nci MR (Manyetik Rezonans Görüntüleme) merkezi hizmete girdi.
Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sebahattin YILMAZ, Hatay Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Kemal GÜNAL , Başhekim yardımcıları Uzm. Dr. Ömer AKIN, Dr. Levent KADIOĞLU ile birlikte çok sayıda sağlık personeli hizmete açılan 2’nci MR merkezini gezdi.
MR merkezi hakkında bilgiler veren Hastane Başhekimi Uzm.Dr Kemal GÜNAL;
1050 yataklı yeni hizmet binamızda mevcut olan Mr merkezinin, ikincisini ek hizmet binamızda hizmete açtık.
16 kanallı son sistem, son model cihazlarla donatılan Mr merkezi ile birlikte Obezite hastalarına da hizmet vermeye başladık. En son teknolojiye sahip cihazımızla birlikte tüm görüntüleme işlemlerini yapabilme imkânına sahip olduk.
Hizmete açılan Mr merkezi ile birlikte tüm hastalarımıza bir-iki gün içerisinde cevap verebilecek kapasiteye ulaşılmış olduğunu, hastaların bundan sonra MR çektirmek için başka illere sevk edilmeyeceğini,
Hastalıkların teşhis ve tedavi yönteminin belirlenmesinde önemli bir yeri olan MR görüntüleme merkezin de günde ortalama 200 hastaya MR çekimi yapılacağını belirtti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar