Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Karaağaçspor'da Hedef Galibiyet!

BAY takım olarak geçiren BAL Ligi 5. Grup Temsilcimiz Arsuz Karaağaç Spor, Pazar günü evinde Talasgücü Belediyespor'u konuk edecek.

Arsuz Karaağaçspor'da Hedef Galibiyet!

Spor   A+a-

 Geçtiğimiz hafta sonunu BAY takım olarak geçiren BAL Ligi 5. Grup Temsilcimiz Arsuz Karaağaç Spor, Pazar günü evinde Talasgücü Belediyespor'u konuk edecek. Bir haftalık arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Nevzat İnan, Talasgücü Belediyespor'u evine eli boş göndermeyi hedeflediklerini belirtti. 
Arsuz Karaağaçspor tesislerinde çalışmalarına ara vermeden Teknik Direktör Bilal Özdemir nezaretinde çalışmalarını sürdüren Arsuz Karaağaç Spor futbolcuları, antrenmanlarda neşelerinin yerinde olduğu gözden kaçmadı. Talasgücü Belediyespor maçına hazır oldukları izleniminde veren futbolcular, taraftarlarına galibiyet arman etmek istediklerini söylediler. 
Pazar günü saat 14.00'de Karaağaç Spor tesislerine yapılacak olan karşılaşmaya takıma gönül veren herkesi davet eden Kulüp Başkanı Nevzat İnan, "Takım olarak Pazar gününü evimizde oynayacağımız maça hazırız. Her zaman olduğu gibi bu karşılaşmada da bizlerin yanında olan taraflarımızın desteğine ihtiyacımız var. Onları da yanımızda görmek istiyoruz. Bizlere gönül veren taraftarlarımıza çok zevkli bir karşılaşma izleteceğiz ve konuk ekibi evine eli boş göndermeyi hedefliyoruz" dedi
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş