Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Bisiklet Severlere Destek Oluyor

Hatay, ilk kez bir uluslararası bisiklet organizasyonuna ev sahipliği yapacak.

HBB Bisiklet Severlere Destek Oluyor

Spor   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Hatay’ın sportif gelişimine vermek ve bireyleri sağlıklı yaşamın başat koşulu olan spora yönlendirmek için yapılan tüm faaliyetlere destek vermeyi sürdürüyor. Hatay, ilk kez bir uluslararası bisiklet organizasyonuna ev sahipliği yapacak.
  Türkiye Bisiklet Federasyonu ve UCI (Uluslararası Bisiklet Birliği)’nin 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve HBB’nin de desteğiyle gerçekleştirilecek ,  “International Tour of Mediterranean - Uluslararası Akdeniz Bisiklet Turu”nun 02-04 Mart  tarihlerinde Hatay-Adana-Mersin illerinde yapılacağı ve 198 km.lik 1.etap için 02 Mart Cuma günü saat 10.00’da Antakya Atatürk Caddesi’nden verilecek startın ardından yaklaşık 5 saat sonra Adana merkezinde biteceği açıklandı.
Açılış maçları hakkında açıklama yapan Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zeki Kutlu ve Hatay İl Temsilcisi Hasan Tahsin Bakan, geçen hafta Arsuz ve İskenderun ilçelerinde Türkiye Şampiyonası 1.etap kulüplerarası puanlı sezon açılış yarışmalarının yapıldığını ve bu yarışmalara Türkiye’nin çeşitli yörelerinden toplam 316 genç ve yıldız sporcunun katıldığını belirtti.
Kutlu ve Bakan yaptıkları ortak açıklamada, “Azerbaycan, Kazakistan, Rusya, Belarus, İran, Moğolistan, Ukrayna, Estonya, Özbekistan, Gürcistan, Eritre, Romanya ve Malezya gibi farklı ülkelerden yaklaşık 20 yabancı ve 4 Türk olmak üzere toplam 24 takım ve 175 sporcunun katılımı beklenen turun startına tüm bisiklet severleri ve sporsever Hataylıları bekliyoruz” dedi. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş