Skip Navigation Links

Şenöz okullu olmuş haberimiz yok!

Bir süredir ortada görülmeyen Abdullah Şenöz'ün, üniversite yaşamından dolayı ortaya çıkmadığı ve derslerine çalıştığı öğrenildi.

Dünya   A+a-

Bölgemizin sevilen simalarından Abdullah Şenöz, okumanın yaşının olmayacağını ortaya koyuyor.
Bir süredir ortada görülmeyen Abdullah Şenöz’ün, üniversite yaşamından dolayı ortaya çıkmadığı ve derslerine çalıştığı öğrenildi.
Belediye Meclis Üyeliği, siyasette uzun yıllar aktif aldığı rolle bütün kesimlerin takdirini toplamış bir isim olan Abdullah Şenöz, aile mesleği fırıncılığı ve aile reisliğini en iyi şekilde yaparken, aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu’nda öğrenim yaşamını sürdürüyor. Devam zorunluluğu olmayan okulu için işlerinden vakit buldukça İstanbul’a giden Abdullah Şenöz’ün en büyük hedefi, iki yıllık olan Adalet Meslek Yüksek Okulu’nu başarıyla tamamladıktan sonra Hukuk Fakültesi’ne geçmek.
Bir süredir siyaset yaşamından uzaklaşan ve sadece gelişmeleri takip eden Abdullah Şenöz, aile ve iş yaşamının yanında okulunu da en iyi şekilde sürdürüyor.
Abdullah Şenöz’ün, İstanbul Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra siyaset yaşamına bıraktığı yerden hızlı bir giriş yapması bekleniyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet