Skip Navigation Links

Bülent Keskin Sonsuzluğa Uğurlandı En Acı Veda…

İskenderun'da geçtiğimiz Perşembe günü uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralanan Bülent Keskin, yaşam mücadelesini kaybetti.

Bülent Keskin Sonsuzluğa Uğurlandı En Acı Veda… Web
TV

Yaşam   A+a-

 Hatay’ın İskenderun ilçesinde geçtiğimiz Perşembe günü  uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralanan Bülent Keskin, yaşam mücadelesini kaybetti.
Yaşam mücadelesini kaybeden Bülent Keskin, sevenlerinin gözyaşları arasında dualarla son yolculuğuna uğurlandı. 
Hayatının en güzel yıllarında daha 32 yaşında vefat eden Bülent Keskin, yardımsever, çalışkan, hayat dolu ve çok sevilen biriydi. 
Bölgenin çok sevilen simalarından babası Bilal Keskin’le Demirdöküm bölge servisinde çalışan Bülent Keskin, düzenli olarak maddi ve manevi yardımda bulunduğu kişi tarafından kalleşçe bıçaklandı. 
Bülent Keskin’i bıçaklayan hain kısa sürede yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 
Hastanede yaşama sadece 2 gün tutunabilen Bülent  Keskin’in vefatı tüm sevenlerini yasa boğdu. 
Bülent Keskin’i son yolculuğuna binlerce seveni uğurladı. Ailesi, arkadaşları, akrabaları ve tüm sevenlerinin akın ettiği Karaağaç Mahallesi Konarlı’daki baba evinde gözyaşları sel oldu. 
Doğup büyüdüğü evinin önünde okutulan Hatm-ı Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından ailesi ve tüm sevenlerinden helallik alındı. 
Evli ve çocukları olan Bülent Keskin, son yolculuğuna uğurlanırken, dualar semaya yükseldi. Bülent Keskin’in cenazesi Karaağaç Övündük mezarlığında dualarla sonsuzluğa uğurlandı. 
Bülent Keskin’in cenaze törenine AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın şehir dışında olması nedeniyle Yardımcısı Sedat Deveci ve Zabıta Müdürü Sinan Altan, siyaset ve işdünyasından binlerce kişi katıldı.
8. Gün Haber web Tv olarak Bülent Keskin kardeşimize Allah’tan rahmet, dostumuz Bilal Keskin’in şahsında ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bülent Keskin Sonsuzluğa Uğurlandı En Acı Veda…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet