Skip Navigation Links

Başkan Yavuz Kırıkhan'ı Dünya Gündemine Taşımaya Devam Ediyor

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, yaptığı sıra dışı hizmetleri ile Kırıkhan’ı, Türkiye ve Dünya gündemine taşımaya devam ediyor.

Başkan Yavuz Kırıkhan'ı Dünya Gündemine Taşımaya Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 Yapılan devasa hizmetlerle Ulusal Tv kanallarına haber ve belgesel konusu olan Kırıkhan, ayrıca ulusal ve uluslararası dergi ve gazetelerde de yar bularak dünyanın konuştuğu ender ilçelerimizden birisi oldu. 
Afrin Zeytin Dalı Operasyonunda Mehmetçiklerimizin yazdığı destan ve Kırıkhan ilçemizde halkımızla içi içe yaşayan Suriye'li muhacirlerin birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşaması, Hatay ilimiz ile birlikte Kırıkhan İlçemizin Afrin Dalı operasyonunda oynadığı kilit rol ve operasyonun ilimiz ekonomisine etkilerinin yer aldığı röportaj, dünyaca ünlü Almanya’nın Euronews kanalında 5 dile çevrilerek yayınlandı.
Bunun yanında TRT Haber kanalında ve Ulusal olarak yayınlanan Sabah Gazetesinde  Afrin Zeytin Dalı Operasyonunun görünmeyen Kahramanları başlığı manşetinde Kırıkhan belediyesinin operasyona sağladığı destekler ön plana çıkartıldı.
Haber Türk ve Net TV kanalları Kırıkhan ilçemizden operasyonu canlı olarak yayınlayarak askerlerimizin yazdığı destanı tüm dünyaya duyurdular.
Alınan bilgilere göre önümüzdeki günlerde diğer ulusal ve uluslararası kanallarda Kırıkhan ilçemizle birlikte tüm Hatay ilimizin Afrin Operasyonu kapsamında sağladığı destekleri  ve Suriyeli mültecilerin durumları hakkında bilgiler vereceği Televizyon programları yapacağı belirtildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet