Skip Navigation Links

Bekir Altan 'Kanlarımızla Mücadeleye Hazırız'

Mustafa Bağ ve görevli polisler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e düzenlediği operasyona kan bağışında bulunarak destek oldu.

Bekir Altan 'Kanlarımızla Mücadeleye Hazırız'

Payas   A+a-

 Payas İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Bağ ve görevli polisler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e düzenlediği operasyona kan bağışında bulunarak destek oldu. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan da, Payas İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kan Verme’ programına katıldı.
Belediye Başkanı Bekir Altan, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’e yapmış olduğu operasyonla ilgili olarak bizler de cephe gerisinde elimizden geldiği kadar onlara destek vermeye çalışıyoruz. Kahraman silahlı kuvvetlerimiz tarih boyunca olduğu gibi kahramanlık destanı yazmak üzere sınırımızın ilerisinde mücadele ediyorlar. Biz de bu mücadeleye elimizden geldiğince katkı sunmak amacıyla personelimizle birlikte kan vererek onların tedavisinde ve onların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Bugün desteğimizi gösterip yeri geldiğinde kanlarımızla, terörle mücadeleye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu anlamlı kampanyayı düzenleyen emniyet teşkilatımıza ve yoğun ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet