Skip Navigation Links

Başarılı kursiyerlere sertifikaları verildi

Çıraklık Merkezi tarafından başarılı kursiyerlere sertifikaları verildi

Dünya   A+a-

İskenderun Belediyesi eğitim alanındaki çalışmalarına bir yenisini ekleyerek, Meslek Eğitim merkezi ile ortaklaşa açtığı meslek edindirme kurslarını başarı ile bitiren ilk kursiyerlerin sertifikalarını İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Cafer Ertuğrul Gök ve eğitici öğretmenler ile dağıttı.
İki ay süre ile Autocad – Bilgisayar Operatörlüğü – Doğalgaz iç tesisatçılığı dallarında 94 kursiyer başarı göstererek sertifikalarını aldı.

“Bu sayı daha da büyüyecek”
Sertifika töreninde kısa bir konuşma yaparak kurslar hakkında bilgiler veren Çıraklık Meslek Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Nuri Temiz “Sevgili kursiyer arkadaşlarımız hepiniz İskenderun Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediğimiz eğitim kurslarını başarı ile tamamladınız. Bu kurslardan beş tanesini bitirmiş bulunuyoruz. Bu sayı daha da büyüyerek devam edecektir. Gençlerimizi meslek sahibi yaparak iş olanaklarını arttırıyoruz” dedi.
Son olarak konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek “Sizler almış olduğunuz bu sertifikalar ile kolunuza altından bir bilezik taktınız. İş alımlarından aranılan isim oldunuz. Ben her işi yaparım cümlesini artık kullanmayacaksınız. İş hayatınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından, başarılı olan kursiyerlere İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Cafer Ertuğrul Gök tarafından sertifikaları verildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet