Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

AK Parti İskenderun Teşkilatında Devir Teslim Töreni

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti’nin halkın partisi olduğunu belirtti.

AK Parti İskenderun Teşkilatında Devir Teslim Töreni

Gündem   A+a-

 Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatında düzenlenen ilçe bakanlığı devir teslim törenine katıldı.
Halka hizmet noktasında durmadan çalışmaya devam edeceklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”ülkemiz ve kentimizin geleceği için çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde hedefimize emin adımlarla gideceğiz. Bir önceki ilçe Başkanımız Ayhan Bodur ve yönetim kuruluna çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Gerçekleştirilen kongre sonucunda ilçe başkanlığına seçilen Bestami Bilgili’ye ve yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun”
AK Parti İskenderun İlçe başkanı Bestami Bilgili ise ilçe seçim kurulundan mazbatayı aldıklarını belirterek,”yeni yönetim olarak AK Parti´ye yakışır bir şekilde çalışacağız. Yeni bir döneme başladık. Bizlere inananları ve güvenenleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz. Bizleri seçen tüm delegelerimize şükranlarımı sunuyorum. Hedefimiz Ak Partiyi daha ileri götürmek. İskenderun ilçemize hizmet konusunda çalışmalarımızı son hızıyla devam ettireceğiz ”diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Bestami Bilgili, önceki dönem ilçe başkanı Ayhan Bodur’a plaket takdim etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş