Skip Navigation Links

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu üyeleri çalışmalarına hiç ara vermeden devam ediyor.

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Dörtyol   A+a-

 Ocak ayında olağan kongresini yaparak güven tazeleyen Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu üyeleri çalışmalarına hiç ara vermeden devam ediyor.   
Olağan kongrenin ardından ilk yönetim kurulu toplantısını yapan Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ahmet Bölükbaşı Başkanlığında yeni dönemde yapılacak hizmetlerin en kaliteli şekilde yürütülmesi amacıyla görev bölümünü de gerçekleştirdi.
Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Bahri Özel ve Bülent Akkoyunlu Odanın Başkan Yardımcılığı görevine getirilirken, Milli Eğitim Bilirkişi komisyonuna Hamza Çankır, Tüketici Hakları Hakem Heyeti Bilirkişi Komisyonuna M. Bülent Altınışık seçildi. Diğer yönetim kurulu üyeleri; Nurettin Uzun, Ahmet Saygılı, Zeki Dere, İbrahim Tok, Fevzi Ağca ve Hacı Murat Alkan’ın ise görevlendirmelerinin daha sonra oluşacak komisyonlara göre belirleneceği kaydedildi. 
İlk yönetim kurulu toplantısının ardından bir basın açıklaması yapan Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı; “Kongremize iştirak eden başta üyelerimiz olmak üzere tüm Dörtyollu hemşerilerimize ve bizleri yalnız bırakmayan Sivil Toplum Kuruluşlarımızın başkanlarına şükran ve minnetlerimizi arz etmek istiyorum. Esnaf Odalarımızın kongreleri bir yarış, bir mücadele zemini değil, aksine bir araya gelme, kaynaşma ve mesleki sorunların çözüm yollarının konuşulduğu zeminler olmuştur. Geçtiğimiz kongremizde öyle oldu. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla bir seçim var diye değil, üyelerimizin bize verdiği sorumluluğun bir gereği olarak elimizden gelen çabanın en fazlasını ortaya koyma mücadelesi verdik. 1900’e yakın üyemizin 1500’e yakını kongremizde bir araya geldi ve yakınlaşma imkanı yakaladı.  Demokratik bir zenginlik olarak üyemiz bu kaynaşma ve bütünleşme ortamında birde yönetim tercihi kullandı ve görevi şahsım ve arkadaşlarıma tevdi etti. Eğer üyemiz tercihlerini diğer arkadaşlardan yana yapmış olsalardı onlar bize hizmet edeceklerdi. Üyelerimizin tercihiyle şimdi ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız 1892 üyemizin hizmetinde olacağız. Odamızın birlik ve bütünlük içerisinde olduğunun en güzel örneği olan kongremizde emekleri inkar edilemeyecek olan İlçe Seçim Müdürümüze ve personellerine de ayrıca teşekkürü bir borç biliyoruz.” Dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet