Skip Navigation Links

Nazmi Ceylan MHP’ye Geri mi Dönüyor ?!!!

Nazmi Ceylan,kahvaltı programına Turan Bozkurt ,İbrahim Gül ve MHP’li meclis üyeleriyle birlikte katıldı.

Nazmi Ceylan MHP’ye Geri mi Dönüyor ?!!!Web
TV

Gündem   A+a-

 Geçtiğimiz aylarda Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa ettiğini açıklayan Hatay Büyükşehir ve İskenderun Belediye Meclis Üyesi Nazmi Ceylan, Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Ali Aygün’ün kahvaltı programına MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt Milletvekili Adayı İbrahim Gül ve MHP’li  meclis üyeleriyle  birlikte katıldı. 
Aralarında ciddi sorunlar olduğu iddia edilen Meclis Üyesi Nazmi Ceylan ve MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül ve diğer meclis üyeleri, kahvaltı programına birlikte katılmakla kalmadılar, herkesle selamlaşırken birlikte hareket ettiler ve birlikte oturdular.
MHP’den istifa ettikten sonra Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti’ye katılacağı iddia edilen Nazmi Ceylan, geçen süre içerisinde İYİ Parti’ye katılmamıştı.
Kahvaltıya katılanlar arasında MHP İskenderun Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Emir Selim Yazar, Meclis Üyesi Nazmi Ceylan’ın partiden istifa ettikten sonra da bağımsız kimliğiyle de MHP grubunun her türlü kararında birlikte hareket ettiğini belirterek, “Nazmi Ceylan abimiz bizim her zaman yanımızda” diyerek Nazmi Ceylan’ın MHP’ye dönüşünün sinyallerini verdi.
Nazmi Ceylan MHP’ye Geri mi Dönüyor ?!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet